Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα είπαν για το μπάσκετ στο «members »

Μετά την ανακοίνωση απόσυρσης του Σταύρου Αλευρογιάννη από την προσπάθεια για τη δημιουργία νέας ΚΑΕ, τα πράγματα στον Πανιώνιο έχουν γίν...

Μετά την ανακοίνωση απόσυρσης του Σταύρου Αλευρογιάννη από την προσπάθεια για τη δημιουργία νέας ΚΑΕ, τα πράγματα στον Πανιώνιο έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο "members club" του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ανοιχτή συνέλευση των Πανθήρων για τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ.

Το "παρών" -μεταξύ άλλων- έδωσαν τόσο οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ όσο και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρης Μισαηλίδης. Φυσικά παρόντες ήταν μέλη των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, αλλά και απλός φίλαθλος κόσμος του Ιστορικού.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έθεσαν τα δεδομένα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, με τον κόσμο -όπως είναι λογικό- να ζητάει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα του μπάσκετ.

Άπαντες εξέφρασαν την διάθεση τους να βοηθήσουν και έπεσαν στο τραπέζι διάφορες ιδέες, ώστε μα βρεθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και να αγωνιστεί κανονικά ο Πανιώνιος στην Α1. Ακούστηκαν διάφορες προτάσεις, όπως πχ να μαζευτούν χρήματα στην ερχόμενη εντός έδρας ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Παναιτωλικό ή να διεξαχθεί ακόμα και κάποιο φιλικό ματς, ώστε τα έσοδα να πάνε για τον εν λόγω σκοπό.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα κάλυπτε το 51% των μετοχών!

Τα (χρονικά) περιθώρια στενεύουν και άμεσα πρέπει να βρεθεί το χρηματικό ποσό για το μετοχικό κεφάλαιο. Δύσκολα τα πράγματα, αλλά ας ελπίσουμε πως στο τέλος θα βρεθεί η λύση και όλα θα πάνε καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια