Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όλοι διπλα στον μπασκετικό Πανιώνιο…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Κυανέρυθρα αδέρφια καλώς σας βρήκα. Και φέτος, υγεία να έχουμε, θα τα λέμε εδώ στα «Πανιώνια Νέα» ...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Κυανέρυθρα αδέρφια καλώς σας βρήκα. Και φέτος, υγεία να έχουμε, θα τα λέμε εδώ στα «Πανιώνια Νέα» για τον Ιστορικό και την πορεία του σ’ όλα τα αθλήματα. Θα μου επιτρέψετε να αρχίσω την πρώτη στήλη της σεζόν με τον μπασκετικό Πανιώνιο. Ούτε που μου περνάει από το μυαλό να μη δω φέτος τον Ιστορικό στη θέση που του αρμόζει, στην Α1. Δεν είναι δυνατόν η οικογένεια του Πανιωνίου να μην μπορεί να κρατήσει την ομάδα μπάσκετ στη μεγάλη κατηγορία. Και όταν λέω οικογένεια του Πανιωνίου δεν μιλάω μόνο για τους χιλιάδες που έδωσαν από το υστέρημα τους 20 ευρω για μια μετοχή. Αναφέρομαι στους οικονομικά ισχυρούς Πανιώνιους. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψω ονόματα. Με χαρά έχω δει τον κύριο Καλογρίτσα στις νέες σουίτες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Συχνά πυκνά ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παρακολουθεί στους αγώνες του Ιστορικού. Επίσης κι άλλοι επιχειρηματίες εκφράζουν τα «κυανέρυθρα» αισθήματα τους. Θα αφήσουν τον μπασκετικό Πανιώνιο να κατρακυλήσει στην ΕΣΚΑΝΑ; Δεν το νομίζω. Οσα 20ευρα και να δώσει ο λαός του Πανιωνίου δεν φτάνουν. Χρειάζεται μια «δυνατή» οικονομική ενίσχυση.

*** Οι «Πάνθηρες» τα είπαν πολύ καλά στην ανακοίνωση τους. «Σκληρά», αλλά Πανιώνια λόγια. Θυμίζω τα γεμάτα νόημα τρία υστερόγραφα τους: «Υ.Γ. Να ξέρουν όλοι πως έχουμε πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει στο μπασκετικό Πανιώνιο και για το ποιοι κινούν τα νήματα όπως και για το τι παιχνίδι παίζεται από πίσω . Ελπίζουμε πως αυτή την ύστατη ώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα βάλουν πάνω απ’ όλα το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας Συλλόγου . Δεν έχουμε κοντή μνήμη και δεν ξεχνάμε τα πεπραγμένα αλλά για το καλό της ομάδας τα αφήνουμε πίσω .
Υ.Γ.1 Μην προσπαθήσει κανείς ξανά να θέσει προ των ευθυνών τον κόσμο του Πανιωνίου για την κατάσταση του τμήματος μπάσκετ. Η αναφορά γίνεται διότι κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν το μπαλάκι για την οικονομική ενίσχυση στον απλό κόσμο του Συλλόγου που ανταποκρίθηκε ή όχι στο πρόσφατο κάλεσμα για αγορά μετοχών .
Υ.Γ.2 Ας δούμε επιτέλους μετά από τρία χρόνια κατρακύλας όλους τους επιφανείς Πανιώνιους να προσφέρουν οικονομικά, ένα ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ, στην αναγέννηση του τμήματος Μπάσκετ του Πανιωνίου».
Αδέρφια θα είμαστε υπόλογοι στις επόμενες γενιές αν αφήσουμε τον μπασκετικό Πανιώνιο να διαλυθεί…

*** Πάμε στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο όπου μετά την όμορφη ευρωπαϊκή περιπέτεια, η σεζόν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο. Δυο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και το σημαντικότερο ομάδα με πολύ ταλέντο και προοπτική. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που προέχει είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Και σ’ αυτόν τον τομέα Ζαμάνης, Δάρας έχουν πρωταθλητισμό. Και μόνο για τα χρήματα που έχουν πληρώσει σε χρέη προηγουμένων ετών θα μείνουν στην ιστορία του συλλόγου. Το θεωρείται υπερβολικό; Κάνετε λάθος. Μεγάλο λάθος. Δεν θα υπήρχε Πανιώνιος σήμερα αν αυτοί οι άνθρωποι και οι συνεργάτες του να μπουν μπροστά και να… παλέψουν με τα τεράστια χρέη. Δεν θα υπήρχε ομάδα για να κάνουμε (και εγώ πρώτος…) κριτική στις νίκες και τις ήττες, αν δεν είχε μπει μια τάξη στα χρέη. Και εδώ πρέπει να πω ότι κάποια στιγμή ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να μάθει γι’ αυτά τα χρέη και πως δημιουργήθηκαν ως θηλειά γύρω από τον λαιμό του Ιστορικού. Όχι για να «δικάσει», όχι για να «τιμωρήσει» αλλά για να μην ξαναγίνουν τα ίδια τραγικά λάθη.

*** Είμαι βέβαιος ότι και φέτος τα Σαββατοκύριακα μας θα είναι όμορφα γεμάτα Πανιώνιο. Να στήσουμε στα πόδια του τον μπασκετικό και όλα θα πάνε τέλεια. Σωστές κινήσεις έγινα σε όλα τα τμήματα. Βόλεϊ Ανδρών- γυναικών, στο ηρωικό Χαντμπολ, στο Πόλο παντού. Θα είμαστε δίπλα όπου αγωνίζεται η «κυανέρυθρη» φανέλα με την ιωνική ασπίδα στη καρδιά. Γιατί ο Πανιώνιος ομορφαίνει τη ζωή μας…

Υ.Γ.: Μανώλη Σιώπη δεν έφυγες ποτέ.

Υ.Γ. 1: Κωνσταντίνε Καραστεφανή είσαι ο Μάρτιν Σκορτσέζε του Ιστορικού…

*** Σας χαιρετώ. Πάντα στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια