Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θετικό ότι δεν χάσαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα»

Στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν. Παράλληλα...

Στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν. Παράλληλα τόνισε πως ο βαθμός για την ομάδα του είναι θετικός κόντρα σε έναν αντίπαλο με ποιότητα.

Αναλυτικά οσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο α' ημίχρονο απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα κάναμε καλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στην πρώτη φάση στο β' ημίχρονο ο αντίπαλος πέτυχε γκολ, κι αυτό του δημιουργεί κι ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Εν μέρει το γυρίσαμε το ματς. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο. Αν είχαμε περισσότερη ωριμότητα στο β', θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Είναι όμως θετικό ότι δεν χάσαμε το ματς απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα.
Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Να το κρατήσουμε αυτό ως στοιχείο, να είναι οδηγός μας και να έχουμε ποιότητα για να έχουμε και καλή συνέχεια».

Για το αν θα έχει διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη:
«Θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Με ξέρετε τόσα χρόνια, ότι είναι πάγια τακτική να χρησιμοποιώ παιδιά που δεν έχουν χρόνο στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν είναι τυχαία στην ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά».

Για το αν οι συνθήκες του παιχνιδιού του επέτρεπαν να ρισκάρει νωρίτερα ένα πιο επιθετικό σχήμα:
«Την επιλογή στις αλλαγές τις καθορίζει το ματς. Δεν τις κάνω για το θεαθήναι. Τη στάση μου την καθορίζει η ροή του παιχνιδιού».

Για το αν οι τελευταίες προσθήκες παικτών που έγιναν θα τον οδηγήσουν σε διαφοροποίηση του συστήματος:
«Δεν υπάρχει δόγμα ότι θα παίζουμε 3-5-2 πάντα. Η πράξη θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια