Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούντ: «Αξίζουμε καλύτερης αντιμετώπισης»

Παράπονα προς την διοργανώτρια αρχή για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με Παναιτωλικό (και όχι μόνο), εξέφρασε ο Μασούντ, με δηλώσεις πο...

Παράπονα προς την διοργανώτρια αρχή για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με Παναιτωλικό (και όχι μόνο), εξέφρασε ο Μασούντ, με δηλώσεις που έκανε στη κάμερα της Nova. Tόνισε πως λόγω του ότι ο Πανιώνιος έχει αρκετούς διεθνείς θα έπρεπε να παίξει με τον Παναιτωλικό άλλη ώρα.

 «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς και ήμασταν προετοιμασμένοι, έχουν καλή ομάδα και το γεγονός πως είχαμε τέσσερις διεθνείς που ενσωματώθηκαν αργά, ήταν πρόβλημα. Παίξαμε καλά, σκοράραμε, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση στη συνέχεια και δεχθήκαμε το γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε πρώτοι», είπε αρχικά. Και συνέχισε.

 «Το πρόβλημα με τους διεθνείς όπως είπα ήταν σημαντικό. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να παίξουμε στις 16:00, νομίζω αξίζουμε κάτι περισσότερο, άλλες ομάδες παίζουν στις 18:00 και στις 20:00. Σέβομαι όλες τις ομάδες αλλά νομίζω πως είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη μεταχείριση. Το ίδιο συνέβη και στα περισσότερα παιχνίδια της προηγούμενης χρονιάς. Δεν ζητάμε καλύτερη μεταχείριση από τους διαιτητές. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε οικογένεια. Κάνουμε καλή δουλειά και αξίζουμε περισσότερα».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την Εθνική ομάδα του Ιράν. «Εκτιμώ πολύ τον κόσμο του Ιράν που με στήριξαν, όπως και οι φίλοι και συμπαίκτες μου. Προτιμώ όμως να μη μιλήσω περισσότερο για αυτό, θα το κάνω στην πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια