Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να γίνει... ΠΑΣάς στα Γιάννενα!

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (18/09, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να πάρει β...

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (18/09, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να πάρει βαθμούς ή βαθμό θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων, η οποία κλείνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι στην Σούπερ Λιγκ, καθώς έως τώρα μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Βέβαια άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν πως το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ μόνο εύκολο δεν είναι, όμως επίσης γνωρίζουν καλά πως αν η ομάδα πιάσει την απόδοση που μπορεί, τότε θα καταφέρει να... χαμογελάσει ξανά!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου για ένα ακόμα ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Οικονόμου, Γεσίλ, Μπαντή, ενώ η συμμετοχή του Κότνικ θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας είναι καλύτερα, όμως ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%, ενώ -όπως έχουμε γράψει ξανά- σε περίπτωση βιασύνης πάντα υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής.

Όσον αφορά την πιο πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στα Γιάννινα, αυτή είναι η εξής: Αστράς, Βλάχος, Χατζισαφί, Μπανανά, Γκιοατά, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Λάμπρου, Μασούντ, Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Σιώπης, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας, Γλυνός.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: 
  • Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-0 (3΄πεν. Μπραντάο)
  • ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0 (75΄ Πρίγιοβιτς)
  • Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (93'πεν. Τζούρτζεβιτς-55΄πεν.Μανιάς)
  • Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0 (32' Αλτμάν)
  • Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-0
  • ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-0
  • Λαμία-ΑΕΚ 0-1 (81΄πεν. Χριστοδουλόπουλος)
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 19:00

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια