Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρέχουν» (και) για το ρόστερ στον Πανιώνιο!

Μπορεί το μείζον θέμα στον μπασκτικό Πανιώνιο να είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1, όμως παράλληλα...

Μπορεί το μείζον θέμα στον μπασκτικό Πανιώνιο να είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1, όμως παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου "τρέχουν" και τις διαδικασίες για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Εφόσον πάνε όλα καλά και ο Ιστορικός αγωνιστεί κανονικά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, θα πρέπει άμεσα να υπάρχουν και παίκτες, οι οποίοι θα αποτελούν το φετινό ρόστερ,

Σε αυτό το "μέτωπο" κινούνται οι κυανέρυθροι, με τον Γιώργο Καλαφατάκη και τους συνεργάτες του να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Μάλιστα, ήδη στην Ελλάδα έχει έρθει ο 23χρονος φόργουορντ Πάτρικ Τζέιλεν Τζάκσον (23 χρονών, 1,98), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο UALR και είχε 10 πόντους και 4,3 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ώρες αναμένεται στην χώρα μας και ο Μπράις Τζόουνς.Ο 22χρονος την περσινή σεζόν μέτρησε 12 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα του NCAΑ, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Murray State.

Στον Πανιώνιο κοιτούν επίσης με έντονο ενδιαφέρον τον 1χρονο φόργουορντ Εσάιαν Χέντερσον (2,06μ), ενώ έχουν ξεχωρίσει και δύο περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, ο ένας με μεγάλη εμπειρία από την Α1 και ο άλλος ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού ξέρουν πως τα χρονικά περιθώρια για την δημιουργία ενός ικανού ρόστερ για τη νέα σεζον στενεύουν και έτσι εκτός από την προσπάθεια που γίνεται εκτός παρκέ για το μετοχικό κεφάλαιο, πρέπει να "τρέξουν" και τον προγραμματισμό για το ρόστερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια