Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με Λάμπρου η Ελπίδων

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2017-2019 η Εθνική Ελπίδων, η οποία επικ...

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2017-2019 η Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Λευκορωσίας στον αγώνα πρεμιέρας της για τη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας στο βασικό σχήμα τον κυανέρυθρο Λάμπρου, ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άνοιξε μάλιστα το σκορ πάλι πολύ νωρίς με τον Γαλανόπουλο (10ο λεπτό), το οποίο, αφού πρώτα δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει την έκταση της νίκης του ακόμη περισσότερο, έκλεισε με τον Κουλούρη στο 79ο λεπτό.

Επόμενος αγώνα για τις Ελπίδες μας στη διοργάνωση τη Δευτέρα 4/9/2017 και ώρα 18:30 στο γήπεδο Περιστερίου με αντίπαλο την Μολδαβία.

Λευκορωσία: Σερμπίτσκι- Βολκόφ, Πεσένιν, Γκρομίκο (60’ Σκούριν), Κλίμοβιτς, Μπερέζκιν, Σεβτσένκο (90’ Τζίγκερο), Πάβλοβετς, Κβάλκο, Μπεσμέρτνι (73’ Σιμπούν), Σέντκο.

Ελλάδα: Κότσαρης- Σάλιακας (85’ Δεληγιαννίδης), Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Καραχάλιος, Μανθάτης (66’ Λημνιός), Κουλούρης, Λάμπρου (81’ Μεληκιώτης), Ανδρούτσος, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια