Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παράταση στις εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Παράταση στις εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης. Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, εί...

Παράταση στις εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία λήξης των εγγραφών, λόγω της πραγματικά μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τους δρομείς, για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Ετσι αιτήσεις εγγραφής, για τον αγώνα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου που έληγε η σχετική προθεσμία.

Η διήμερη μετάθεση της λήξης των εγγραφών, δίνει σε ακόμα περισσότερους δρομείς την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο Nea Smirni Historic Run 2017, που αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Αττική, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του αγώνα http://neasmirnihistoricrun.gr/, είτε στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, στο ειδικό περίπτερο που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στις ώρες 9.00-14.00 και 18.00-22.00.

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. Για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα βρίσκεται μπροστά από την Πλατεία Νέας Σμύρνης - επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου - και στην οποία θα υπάρχουν όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης ενώ θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης θα αποτελέσει την τελευταία πράξη των «Ιωνικών Γιορτών», στοχεύοντας να είναι ο αθλητισμός αυτός που θα σημάνει τη λήξη ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Αττικής και παράλληλα στόχο έχει να διατηρήσει αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη για τις χαμένες πατρίδες.

Διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.neasmirnihistoricrun.gr

https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run-Αγώνες-Ιστορικής-Μνήμης-718013364969324

Δεν υπάρχουν σχόλια