Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για την Κ20

Την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό γνώρισε η Κ20 του Πανιωνίου, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγ...

Την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό γνώρισε η Κ20 του Πανιωνίου, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο σύλλογος του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Από την πλευρά της η ομάδα του Κοροπούλη προσπάθησε, όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 33‘ με τον Καββαδία, ενώ στο 79‘ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Γεωργούσης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο αγώνας διεξήχθει στο γήπεδο της Γλυφάδας και μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν οι Γλυνός, Βουκελάτος, Πινιώτης, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε καιο προπονητής της Εθνικής Νέων κ. Γκούμας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Μπέτσας, Τσιώλης, Γιαννής, Μίκο, Αρσενίδης, Καραχάνας (60′ Αναστόπουλος), Σουσώνης, Τσακιργιάννης (73′ Τσερεγκόφ), Οικονομίδης, Ματσαδές (46′ Αποστόλου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Θώδης (46′ Πατίλας), Χριστογιάννης, Δ. Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Ντόβας (80′ Κοτρώτσος), Γεωργούσης, Κυζιρίδης (75′ Μπακογιάννης), Δ. Καββαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια