Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε βαθμό, έχασε παίκτες...

Έναν σημαντικό βαθμό πήρε ο Ιστορικός στην έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), σε μία αναμέρρηση που όλα πήγαν... στραβά για την ομάδα του Γρηγ...

Έναν σημαντικό βαθμό πήρε ο Ιστορικός στην έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), σε μία αναμέρρηση που όλα πήγαν... στραβά για την ομάδα του Γρηγορίου.

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Σιώπης, Ντουρμισάι, Γκιοατά), μία κόκκινη κάρτα (Μασούντ) και ένα δεχόμενο γκολ από τραγικό "τσαφ" (Μπανανά), ήταν ο απολογισμός του Πανιωνίου στο ματς των Ιωαννίνων.

Παρά τις πολλές αναποδιές, όμως, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν πάρει και το τρίποντο.

Το παιχνίδι
Το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα είχε καλό ρυθμό, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ να περιμένει, θέλοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στο 9' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Καρανίκα, όπου ο Αστράς αν και βγήκε ωραία, δεν συγκράτησε την μπάλα και ο παίκτης του ΠΑΣ πλάσαρε από κοντά άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος απάντησε, με το δυνατό σουτ του Βλάχου να περνάει πάνω από την εστία του Βελλίδη.

Στο 18' ο επόπτης υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Λάμπρου, ο οποίος ήταν μόνος του απέναντι από τον Βελλίδη.

Τέσσερα λεπτά μετά ο ΠΑΣ έπαιξε ωραία στην αντεπίθεση, ο Κοζορώνης έκανε την πάσα μέσα στην περιοχή για τον αμαρκάριστο Γιάκο, όμως ο Μπανανά λίγο ακούμπησε την μπάλα και έτσι ο επιθετικός του ΠΑΣ βρήκε... αέρα στην προσπάθεια του για σουτ.

Στο 29' ο Πανιώνιος δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία. Ο Λάμπρου έδωσε την μπάλα στον Ντουσμισάι, αυτός πάσαρε όμορφα στον Μασούρα μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποόι όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ για περίπου 10 λεπτά ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τον Πανιώνιο με κάποια κόρνερ, όμως η αμυντική αντίδραση των κυανέρυθρων ήταν σωστή.

Στο 38' ο Λίλα έκανε το μακρινό δυνατό σουτ, με τον Αστρά να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 41ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή για τον Ιστορικό, καθώς ο Σιώπης σε διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε και μπήκε στην θέση του ο Σαββίδης.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πανιώνιος κατέγραψε μία ακόμα τελική ενέργεια. Μετά από φάουλ του Χατζισαφί, ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην τελευταία φάση του 45λεπτου, ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Αστράς όμως μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Η "επανάληψη" ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ιστορικό. Στο 49' η ομάδα του Γρηγορίου να βγαίνει εξαιρετικά στην επίθεση. Ο Μασούντ πάσαρε στον Λάμπρου, αυτός με τη μία στα δεξιά στον Βλάχο, συρτή μπαλιά του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι που κινήθηκε ο Μασούρας, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1!

Στο 56' οι κυανέρυθροι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Μασούντ με ατομική ενέργεια και σουτ προσπάθησε να απειλήσει, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ένα λεπτά αργότερα, μετά από κακή αντίδραση της άμυνας, ο ΠΑΣ ισοφάρισε. Αρχικά, ο Μασούντ δεν έκανε σωστά το κοντρόλ, ο Μπανανά στην προσπάθεια του να διώξει βρήκε... αέρα και ο Χαλκιαδάκης μόνος του σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-1. Τραγικό "τσαφ" από τον Καμερουνέζο αμυντικό!

Στο 66' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαυροπάνος πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά μετά δεύτερη μεγάλη ατυχία για τον Πανιώνιο. Ο Γαρουφαλιάς πήγε... καροτσάκι τον Ντουρμισάι, τον τράβηξε, τον κλώτσησε, με τον επιθετικό του Ιστορικού να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς. Έτσι έγινε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, με τον Σπιριντόνοβιτς να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 78' ο Μανθάτης έκανε ωραίο σουτ λίγω έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η φάση ξεκινάει από καθαρό φάουλ του παίκτη του ΠΑΣ στον Γκιοατά! Μάλιστα, από αυτή τη φάση ο αμυντικός του Πανιωνίου τραυματίστηκε στον ώμο  και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στην θέση του πέρασε ο Κάργα, που έκανε το ντεμπούτο του.

Στο 83' χάθηκε τεράστια-μοναδικί ευκαιρία για να κάνει το 1-2. Ο Μασούρας βγήκε σε θέση τετ α τετ από δεξιά της περιοχής, όμως το σουτ που έκανε ήταν πολύ κακό και πέρασε άουτ. Μάλιστα, είχε και την επιλογή του Λάμπρου δίπλα του, που αν του "'εσπαγε" την μπάλα, το γκολ θα ήταν πιο εύκολο!

Στο 87' ο Κομίνης έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μασούντ, ο οποίος ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, αψυχολόγητα βρήκε με το πόδι τον αντίπαλο του και ο Κομίνης του έδωσε την δεύτερη κάρτα.

Τρία λεπτά μετά, στο 90', ο Μπανανά έκανε ωραία κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Τελικά το 1-1 ήταν και το τελικό σορ, με τον Πανιώνιο να παίρνει τον βαθμό.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας(89' Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λίλα (Μανθάτης), Κοζορώνης, Γιάκος (82' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ, Λάμπρου, Μασούρας, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια