Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωρημένες επαφές με Μπεντεμπκά (video)

Την περίπτωση του Σοφιάν Μπεντεμπκά φέρεται να εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι του Πανιωνίου, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδ...

Την περίπτωση του Σοφιάν Μπεντεμπκά φέρεται να εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι του Πανιωνίου, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός μέσος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του Ιστορικού και μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον πάνε όλα καλά τόσο με τα ιατρικά όσο και με τις τελικές συζητήσεις, ο 25χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Ο Μπεντεμπκά αποτελεί "παιδί" της Χουσεϊν Ντέι, με την οποία συνολικά μετρά σε όλες τις διοργανώσεις 147 ματς και 13 γκολ. Μάλιστα την περασμένη σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Αλγερίας (25 συμμετοχές, 5 γκολ). Αγωνίζεται στην εθνική του ομάδα,  ενώ το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας (ένας από τους τρεις παίκτες άνω των 23 ετών) και έπαιξε σε όλα τα ματς.

Δείτε τον εν ώρα δράσης...


Δεν υπάρχουν σχόλια