Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίχαλος: «Να βοηθήσει ο κόσμος με όποιον τρόπο μπορεί»

Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο Νίκος Μίχαλος μίλησε για την πρώτη προπόνηση του μπασκετικού...

Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου αποκλειστικά στα panionianea.gr.



Ο Νίκος Μίχαλος μίλησε για την πρώτη προπόνηση του μπασκετικού Πανιώνιου, την πολύ δύσκολη σεζόν που έρχεται, ενώ απεύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Αρχικά, ο έμπειρος άσος τόνισε: "Πραγματοποιήσαμε την πρώτη προπόνηση, όπου μας βοήθησαν και αρκετά νεαρά παιδιά, έτσι ώστε να μπορεί ο coach να βγάλει ένα σωστό πρόγραμμα εγκγύμνασης. Νομίζω ότι επειδή ο χρόνος είναι πολύ λίγος θα μπούμε άμεσα σε κομμάτια που θα έχουν σχέση με την τακτική και γενικότερα με το να μπορούμε να δέσουμε σαν ομάδα".

Όσον αφορά το θέμα της ετοιμότητας της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, είπε: "Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο. Είναι σημαντικό που έχουμε κοντά μας ανθρώπους που τρέχουν όλη μέρα για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση. Θα μας κάνει καλό το κομμάτι των προπονήσεων, μην ξεχνάμε έχουμε Κύπελλο Ελλάδος σε 15 μέρες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί η ομάδα από τον πρώτο επίσημο αγώνα πρέπει να δείξει σοβαρότητα".

Ο αρχηγός του Ιστορικού κάλεσε και αυτός από την μεριά του τον κόσμο του συλλόγου να βοηθήσει όπως μπορεί: "Θα ήθελα να πω στον κόσμο να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί οικονομικά. Είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά υπόσχομαι ότι αν καταφέρουμε και παίξουμε στην Α1 η ομάδα δεν θα είναι περαστική από την κατηγορία.

Τέλος, για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και αν είναι αισιόδοξος, τόνισε: "Δεν έχουμε ακόμα την κατάσταση που θέλουμε, αλλά αν κρίνω από την προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι άνθρωποι είμαι αισιόδοξος. Νομίζω όμως νέα θα έχουμε σε μεγάλο βαθμό λίγες μέρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια