Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να βάλουν όλοι ένα μικρό λιθαράκι για τον Πανιώνιο...»

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε  διοικούσα επιτροπή της νεοσυσταθεισας ΚΑΕ Πανιώνιος. Οι άνθρωποι που έτρεξαν όλες τι...

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε διοικούσα επιτροπή της νεοσυσταθεισας ΚΑΕ Πανιώνιος.

Οι άνθρωποι που έτρεξαν όλες τις διαδικασίες για την σύσταση ΚΑΕ και γενικότερα έκαναν και κάνουν όλη την δουλειά για να μπορέσει ο Πανιώνιος να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο και να αγωνιστεί κανονικά στην Α1 παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη Νέα Σμύρνη και αναφέρθηκαν σε όλα τα θέματα και τις εξελίξεις που αφορούν τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Τα panionianea.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Άρης Μισαηλιδης
"Στις 3/7/17 έγινε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και όρισε μία 5μελη επιτροπή αποτελούμενη από τους Παναγιώτη, Τιγκιράκη, Πολύδωρο, Συρίγο, Χρήστο Βουζουνεράκη, Παναγιώτη, Αναστασάκο, Κώστα Μπελίτση για να προχωρήσει στην διαδικασία ίδρυσης εταιρίας. Έπρεπε να, γίνουν βήματα για τον Πανιώνιο. Έγινε ένα θαύμα τα δύο τελευταία χρόνια, η ομάδα από την Β΄Εθνική κατάφερε το θαύμα να ανέβει στην Α1. Αξίζει ο σύλλογος να είναι στην Α1, εκεί ανήκει. Είναι κρίμα να πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια".

Χρήστος Βουζουνεράκης
"Η προσπάθεια του Ερασιτέχνη έχε γίνει δύο χρόνια για να είμαστε εδώ σήμερα. Είχαμε ξεκινήσει δύσκολα τότε που έπρεπε να πέσουμε στην Β' Εθνική λόγω χρεών. Καταφέραμε και ανεβήκαμε την πρώτη χρονιά με τις δικές μας δυνάμεις και πέρυσι με τον κ. Βαρουξάκη βγήκαμε πρωταθλητές στην Α2. Ελπίζω μέσα από αυτό το βήμα να του κάνω μία πρόταση αν θέλει να έρθει ξανά με την ομάδα που θα ηγηθεί της προσπάθειας να βοηθήσει και αυτός.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καραστεφανή και τους παλιούς μπασκετομπολίστες για την προσπάθεια που φτιάξαμε για να συσπειρώσουμε τον κόσμο για να βοηθήσει για το μετοχικό κεφάλαιο. Ήδη έχουμε μιλήσει με κάποιους ανθρώπους και έχουμε μαζέψει το 50%. Ελπίζουμε και το άλλο 50% να μπορέσει να μαζευτεί από τον κόσμο της ομάδας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πρέπει να έχει καλυφθεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ουσιαστικά. Αλλιώς θα πρέπει ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος να καλύψει την διαφορά. Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τον κόσμο, όμως, και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Για το αγωνιστικό. Έχουν γίνει κάποιες προεργασίες και με προπονητές και με παίκτες. Αυτά θα τα αποφασίσει η νέα διοίκηση. Σαν ερασιτέχνης έπρεπε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Τις τελικές αποφάσεις θα την πάρει η νέα διοίκηση και όχι εμείς σαν Ερασιτέχνη. Υπάρχει ενδιαφέρον και από παίκτες της περσινής ομάδας να μείνουν, περιμένουμε τις εξελίξεις.

Οι μέτοχοι θα ορίσουν τη νέα διοίκηση. ο Ερασιτέχνης θα έχει έναν εκπρόσωπο, αφού θα έχει το 10%. Η εγγυητική του πρωταθλήματος μπορεί να βγει μέσα από το μετοχικό κεφάλαιο".

Πολύδωρος Συρίγος

"Καταφέραμε μέσα από μία δύσκολη συνθήκη, δηλαδή με διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές συγκρίσεις, νοοτροπίες κλπ. Πριν δύο χρόνια μαζευτήκαμε όλοι σε ένα τραπέζι και με τον Ερασιτέχνη καταφέραμε να επιστρέψουμε στην Α1. Με δύσκολες συνθήκες. Την περσινή χρονιά η τότε διοικούσα επιτροπή κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Παίξαμε στην Α2 με το σπαθί μας κερδίσαμε την άνοδο και σήμερα καλούμαστε να είμαστε στην Α1. Η επιτροπή καταφέραμε να βγάλουμε πέρας σήμερα ο Πανιώνιος να έχει καταστατικό, να έχει ΓΕΜΗ, ΑΦΜ, από χθες και λογαριασμό τραπέζης και να έχει ήδη τους πρώτους μετόχους. Πλέον βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας και του κόσμου μας για να καλυφθεί το υπόλοιπο 50%, ώστε να επιστρέψουμε στην Α1. Από χθες έχει τεθεί ο φάκελος μας και μένει να πάρουμε την άδεια συμμετοχής πλέον.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και μία νέα τροπολογία της κυβέρνησης που επέτρεπε στις ομάδες τις Α2  να δημιουργήσουμε νέα ΚΑΕ, και ευχαριστούμε τον κ. Βασιλειάδη, άκουσε το πρόβλημα τον Πανιωνίου και έβαλε την τροπολογία στην Βουλή. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι ότι την επόμενη εβδομάδα ο Πανιώνιος θα έχει μπει στο γήπεδο και θα είναι έτοιμος για την Α1. Είναι ένας στόχος μας αυτός.

Ξεκινάει πλέον μία σοβαρή καμπάνια προς τον κόσμο να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο. 5.000 μερίδια των 20 ευρώ για τον κόσμο. Από την Δευτέρα θα υπάρχει ενημέρωση για το πως πάνε τα πράγματα. Συγκινητική η βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, μας βοήθησαν σημαντικά αυτά τα δύο χρόνια. Όλοι βοήθησαν σημαντικά.

Γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν και είναι δύσκολο να βάλει κάποιος μεγάλο ποσό. Γιαυτό ζητάμε την συνδρομή όλων με λίγα, με ένα μικρό ποσό. Αυτή είναι η πρόσκληση που απευθύνομε. Ελάτε όλοι να βάλετε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον Πανιώνιο.

Η σημερινή επιτροπή κλείνει τον κύκλο της με την σύσταση ΚΑΕ, μετά θα βγει νέο διοικητικό συμβούλιο που θα τρέξει την ομάδα. Έχουμε ένδειξη ότι θα καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο.

Το ότι υπάρχει μία οφειλή 1-1,5μισθού από τον Βαρουξάκη δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο άνθρωπος έχει όλη την καλή διάθεση να εξοφλήσει τους παίκτες. Υπάρχει μία οφειλή μόνο από την FIBA και είναι ένα μόνο ποσοστό του Ζορόσκι. Δεν είναι μεγάλο το ποσό.

Να πούμε επίσης, ότι θα υπάρξουν κάποια προνόμια για τους μετόχους. Με το διαρκείας κλπ, αλλά και από τους χορηγούς. Θα γίνουν όλα γνωστά".

Πάρις Αναστασάκος
"Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Όλες οι διαδικασίες έγιναν σωστά, δεν μας διέφυγε κάτι και δεν υπάρχει κανένας φόβος. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο, την ερχόμενη εβδομάδα θα κοινοποιηθούν και στις εφημερίδες η πρόσκληση για μετοχές προς τον κόσμο. Ο καθένας έχει την δυνατότητα να πάρει τις μετοχές που θέλει.  Σαν εκπρόσωπος και του γυναικείου μπάσκετ θέλουμε να δούμε και τον Πανιώνιο να πρωταγωνιστεί στην Α1. Ο Πανιώνιος είναι ενιαίος. Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί όλο το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου, τότε τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ερασιτέχνης. Δεν πάμε για όλο το ποσό, αλλά για το 50%. Πάντως είναι συγκινητικός ο τρόπος που εκφράζεται το ενδιαφέρον ανώνυμων φίλων της ομάδας που θέλουν να βοηθήσουν. Σε περίπου 2 χρόνια θα φτιαχτεί και το νέο γήπεδο, είναι σημαντικό".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια