Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκαθαρίζει του αμυντικού χαφ...

Η ενίσχυση στην θέση του αμυντικού χαφ είναι αυτή που "καίει" τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι όλο αυτό το διάστημα έχουν εξετάσε...

Η ενίσχυση στην θέση του αμυντικού χαφ είναι αυτή που "καίει" τον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι όλο αυτό το διάστημα έχουν εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με κάποιες να ξεχώρισαν, όμως, για διάφορους λόγους δεν πραγματοποιήθηκε έως τώρα κάποια μεταγραφή (στην εν λόγω θέση, εκτός τον νεαρό Πλέγα).

Στην περίπτωση του Μπεντεμπκά φαίνεται πως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, αφού ο παίκτης -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν ήρθε τελικά την Τετάρτη (30/08) στην Αθήνα και μένει να φανεί αν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Μανώλη Σιώπη όλο και περισσότερο ακούγεται στην Πλατεία τις τελευταίες ώρες. Ο δυναμικός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την σεζόν με τον ΟΣΦΠ με αγώνες στα πόδια του, όμως κάποιες μεταγραφές που έκανε η ομάδα του λιμανιού στην μεσαία γραμμή περιόρισαν τον χρόνο συμμετοχής του Έλληνα άσου.

Έτσι, το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ιστορικός για την απόκτηση του 23χρονου μέσου με την μορφή δανεισμού επανήλθε ξανά στο προσκήνιο. Βέβαια, τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα από τις επιλογές του προπονητή του.

Όπως και να έχει τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια