Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλευρογιάννης: «Δεν υπάρχει χρόνος, ή όλοι μαζί ή...»

Με δήλωση του ο Σταύρος Αλευρογιαννης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον μπασμετικό Πανιώνιο. Ο γνωστός ορθοπεδικός ξεκαθαρίζει πως...

Με δήλωση του ο Σταύρος Αλευρογιαννης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον μπασμετικό Πανιώνιο.

Ο γνωστός ορθοπεδικός ξεκαθαρίζει πως βάζει ο ίδιος το 51% του μετοχικού κεφαλαίου και περιμένει από όλο τον κόσμο να βάλει το υπόλοιποη49 ώστε να παίξει η ομάδα στην Α1.

Οπως τονίζει έως τώρα το ποσό που έχει μαζευτεί στον τραπεζικό λογαριασμό είναι πολύ μικρό και τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, πριν να είναι αργά.
Εξ αρχής είπα στους ανθρώπους του Πανιωνίου ότι δεν έρχομαι ούτε ως σωτήρας (δεν έχει ανάγκη από "σωτήρες" ο Ιστορικός, αλλά από σχεδιασμό και σύμπραξη), ούτε για να πάρω την ομάδα, ως επιχειρηματίας, εφοπλιστής ή επενδυτής, γιατί απλά δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω. Θέλησα και θέλω απλά να βοηθήσω τον μπασκετικό Πανιώνιο και να εμπνεύσω και άλλους να ασχοληθούν σοβαρά για τη δημιουργία ΚΑΕ!

Από την πρώτη στιγμή, μιλώντας με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Α. Μισαηλίδη, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑ ότι θα βάλω το 51% του Μετοχικού Κεφαλαίου, με σκοπό τη δημιουργία της νέας ΚΑΕ, με την προϋπόθεση ότι θα έχει καλυφθεί το υπόλοιπο 49%.

Θέλω, λοιπόν, να απευθυνθώ σε όσους αγαπούν τον Πανιώνιο, στους υγιείς φιλάθλους, σε πιθανούς επενδυτές, σε ανθρώπους που έχουν μικρή ή μεγάλη οικονομική δυνατότητα.

Αυτή τη στιγμή, αν και έχουν περάσει πάνω από 10 ημέρες που έχει ανοιχτεί ο τραπεζικός λογαριασμός στην EUROBANK, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι πολύ μικρό και σίγουρα δεν αντανακλά τη δίψα του κόσμου της Ν. Σμύρνης για την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ στα μεγάλα σαλόνια.
Ο καιρός περνά. Σε λίγες ημέρες ο δρόμος δεν θα έχει επιστροφή. Δεν πρόκειται να αναλάβω υποχρεώσεις που δεν μου ανήκουν. Είμαι εδώ και δηλώνω δημόσια πως θα βάλω το 51% αμέσως μόλις μαζευτεί το υπόλοιπο ποσοστό του Μ.Κ.

Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας. Την Τρίτη ή θα είναι ο Πανιώνιος στην κλήρωση, ή θα καταδικαστεί σε πορεία που δεν θέλω καν να φανταστώ. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου. Θέλω να είμαι μέρος της λύσης, γι' αυτό ξεκαθαρίζω πως η δική μου πρόταση έχει ημερομηνία λήξεως το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πρέπει όλοι μαζί να δεσμευτούμε απέναντι στο προπονητικό τιμ, στους γυμναστές, στις οικογένειες των παικτών αλλά κυρίως απέναντι σε αυτά τα παιδιά, καθώς και τα άλλα που σύντομα θα αποτελέσουν κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας, που μοχθούν καθημερινά στο παρκέ και δίνουν τον ιδρώτα τους για να κάνουν τον κόσμο του Πανιωνίου περήφανο και πάλι !
Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ή όλοι μαζί, ή…

Στον λίγο χρόνο που έχω μπει στη μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου, έχω ήδη ακούσει πολλά, έχω δει όμως να υλοποιούνται λίγα κι επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος, επειδή θέλω να κοιμάμαι τα βράδια δίχως το άγχος ότι κάτι έκανα λάθος, ραντεβού τη Δευτέρα.
Ή για να πούμε το "καλή αρχή", ή για το "αντίο και καλή συνέχεια".
Στο χέρι σας είναι.

Εγώ είμαι εδώ, έχοντας… "εκτεθεί" δημόσια, έχοντας καταθέσει (εδώ και καιρό στους αρμόδιους) συγκεκριμένη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια