Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέταγε φωτιές ο Ιστορικός, "εξάρα" στο Περιστέρι!

Ισοπεδωτικός ο Πανιώνιος στο Περιστέρι! Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ιστορικός, καθώς στο εκτός έδρας φιλικ...

Ισοπεδωτικός ο Πανιώνιος στο Περιστέρι!

Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ιστορικός, καθώς στο εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο επικράτησε άνετα με 6-2.

Η ομάδα του Γρηγορίου εμφάνισε εξαιρετικά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο και με την επίθεση να... βγάζει φωτιές κέρδισε εύκολα με "εξάρα" τον Ατρόμητο.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ντάουντα.

Στο 35' άρχισε ο... χορός των γκολ για τον Πανιώνιο. Αρχικά ο Χατζισαφί με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, μετά από σέντρα του Μασούρα.

Στο 48, ο Σαραμαντας έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Ντουρμισάι με ψύχραιμη κεφάλια έκανε το 1-2.

Έντεκα λεπτά μετά ο Μασούντ έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Λάμπρου και αυτός με άψογο τελειώμα πέτυχε το τρίτο γκολ του Πανιωνίου.

Στο 68' ήταν η σειρά του Μασούρα να σκοράρει, όπου μετά από εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Ταπόκο, πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο ψιλοκρεμαστο σουτ έκανε το 1-4.

Στο 82' ο Ταπόκο με κεφαλιά πέτυχε το πέμπτο γκολ του Ιστορικού, ενώ στο 84' με σουτ ο νεαρός Πινιώτηςωμε μακρινό σουτ έγραψε το εντυπωσιακό 1-6.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος κατάφερε να μετριάσει κάπως τις εντυπώσεις, καθώς πέτυχε γκολ ο Μένσα για το τελικό 2-6.

*Ο Σαμέντ Γεσίλ είχε κάποιες μικροενοχλήσεις, με την κατάσταση του να μην εμπνέει όμως κάποια ανησυχία. Θεωρήθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο φιλικό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά, Χατζισαφί, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Μασούντ, Σαββίδης, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντουρμισάι

Έπαιξαν και οι: Μπαντής, Λαμπρου Ταπόκο, Κάργας, Παπαγεωργίου, Βουκελάτος, Σταυρόπουλος, Γλυνός, Πινιώτης, Οικονομίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Ούμπιντες, Καρασαλίδης, Κυβρακίδης, Ντάουντα, Μανούσος, Κυριακίδης, Ντιγκινί, Μάντσον, Γιαννούλης, Ζησόπουλος

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια