Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν παίρνουν τα μυαλά αέρα...

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου για την εμφάνιση και την φιλική νίκη επί του Ατρόμητου, ωστόσο άπαντες στην ομάδα γνωρίζο...

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου για την εμφάνιση και την φιλική νίκη επί του Ατρόμητου, ωστόσο άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν καλά πως απλά ήταν ένα φιλικό ματς και τίποτα παραπάνω.

Το σκορ του αγώνα ήταν πολύ μεγάλο και πολλές φορές όταν πετυχαίνεις τόσα πολλά γκολ επικρατεί υπέρ-αισιοδοξία και τα μυαλά παίρνουν εύκολα αέρα.

Στους κυανέρυθρους, όμως, δεν πρέπει και δεν θα συμβεί αυτό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες της ομάδας γνωρίζουν καλά πως ήταν απλά μία φιλική νίκη και τίποτα άλλο.

Αυτό που κρατούν στον σύλλογο είναι η εξαιρετική εικόνα της ομάδας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, το γεγονός πως ανέτρεψαν το σκορ (ήταν πίσω στο σκορ) και φυσικά το "εύκολο" γκολ, που στο εν λόγω ματς δεν έλειψε από τον Πανιώνιο.

Πλέον, στον Ιστορικό προσανατολίζονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 20 του μήνα, όπου η ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια