Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναλαμβάνει ο Καλαφατάκης!

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Πανιωνίου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην Α1. Όπως αναφέρο...

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Πανιωνίου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην Α1.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν εδώ και καιρό στα υπόψιν των κυανέρυθρων, έδωσε τα χέρια με τους κυανέρυθρους και θα είναι ο προπονητής του Ιστορικού τη νέα δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Στόχος των ανθρώπων που τρέχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα στον μπασκετικό Πανιώνιο είναι φυσικά η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου (όπου έχει γίνει και έκκληση στον κόσμο), αλλά και να μπει άμεσα ο Πανιώνιος στο παρκέ για προπονήσεις. Αυτό άλλωστε είχε αναφερθεί και στην συνέντευξη Τύπου.

Η συμφωνία με τον Καλαφατάκη έγινε με την σύμφωνη γνώμη και του κ. Αλευρογιάννη, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει μπει μπροστά και θέλει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Πλέον, ο Πανιώνιος έχει μπει στην διαδικασία εκκίνησης των προσπαθειών, τόσο αναφορικά με το μετοχικό κεφάλαιο όσο και με το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί προτεραιότητα να αποτελεί η κάλυψη των χρημάτων, όμως παράλληλα γίνονται και ενέργειες για τον αγωνιστικό τομέα.

Η προετοιμασία της ομάδας, λοιπόν, θα ξεκινήσει με τον κόουτς Καλαφατάκη, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε καθίσει και στον πάγκο της ομάδας και την διετία 2002-2004.

Την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, την εξασφάλισαν τα panionianea.gr και είναι (από αριστερά προς τα δεξία) ο κ.Βουζουνεράκης, ο κ.Αλευρογιάννης και ο κ.Καλαφατάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια