Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε όλα τα γήπεδα τα ευρωπαϊκά...

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια ο Ιστορικός επιστρέφει στην Ευρώπη! Απόψε (13/07), στις 22:00, η ομάδα του Γρηγορίου υποδέχεται την Γκόριτ...

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια ο Ιστορικός επιστρέφει στην Ευρώπη! Απόψε (13/07), στις 22:00, η ομάδα του Γρηγορίου υποδέχεται την Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Εuropa League. 

Στις τάξεις του Πανιωνίου υπάρχει ενθουσιασμός, χαρά και δίψα για την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά... σαλόνια.

Οι κυανέρυθροι, όπως δήλωσε και ο Παναγιώτης Κόρμπος στη συνέντευξη Τύπου, περιμένουν πως και πως την αποψινή αναμέτρηση και φυσικά στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα καλό σκορ, ώστε να πάει με προβάδισμα πρόκρισης στον επαναληπτικό της Σλοβενίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει δύο ερωτηματικά, όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα της ομάδας, και αυτά αφορούν τους δύο Ιρανούς.

Μασούντ και Χατζισαφί άργησαν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία  της ομάδας και όπως είναι λογικό βρίσκονται πιο πίσω από τους συμπαίκτες τους σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Πάντως, ο Μασούντ έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς μετράει πολύ και η όρεξη που έχει για να παίξει και να προσφέρει.

Η πιθανότερη ενδεκάδα, που θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο, είναι η εξής: Κότνικ, Βλάχος, Οικονόμου, Μπανανά, Σαραμαντάς (ή Χατζισαφί), Κόρμπος, Σαββίδης (ή Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Λάμπρου (ή Χατζισαφί), Γεσίλ.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Μπαντής, Κότνικ, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Οικονόμου, Γκιοατά, Πατσατζόγλου, Σαραμαντάς, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο, Πινιώτης, Σαββίδης, Μασούντ, Λάμπρου, Μασούρας, Βουκελάτος, Γεσίλ, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος.

Εκτός τέθηκαν οι Καθάριος, Μαϊσουράντζε, Αστράς και οι νεαροί Γλυνός, Οικονομίδης.

12ος παίκτης ο κόσμος

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός κόντρα στην Γκόριτσα.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού τις τελευταίες δύο μέρες δημιουργούν ουρές στα εκδοτήρια, ώστε να πάρουν ένα... μαγικό χαρτάκι, για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη.

Ήδη η διάθεση των εισιτηρίων είναι πολύ αυξημένη και αναμένεται μέχρι την ώρα του αγώνα πολύς κόσμος ακόμα να προμηθευτεί το εισιτήριο του και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα ζήσει μεγάλες στιγμές!

Οι... ευρωπαϊκές αλλαγές!

Πολλά έργα πραγματοποιήθηκαν όλο αυτόν τον καιρό, προκειμένου το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να αποκτήσει μία πιο σύγχρονη εικόνα.

Τα δημοσιογραφικά θεωρία άλλαξαν πλήρως, σε ευρωπαϊκές συνθήκες πλέον, ενώ διαμορφώθηκε και ένας χώρος για τρεις σουίτες, οι οποίες ήδη έχουν αγοραστεί. Νίκος Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνος Τσακίρης και Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είναι εκείνοι που νοίκιασαν τις σουίτες και θα μπορούν να απολαμβάνουν με την... ανέση τους τις αναμετρήσεις του Ιστορικού στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παρασκευόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας ένδυσης MEXX, στηρίζει και βοηθάει σταθερά τα τελευταία χρόνια τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Τσακίρης είναι ως γνωστών ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Επί εποχής του, μάλιστα, είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Ευρώπη ο Ιστορικός. Όσο για τον υιό του κατασκευαστή Χρήστου Καλογρίτσα, είναι γνωστά τα Πανιώνια του αισθήματά.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια