Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρόιφ: «Καλή ομάδα ο Πανιώνιος...»

Για το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Ιστορικό (27/07, 19:45) μίλησε ο Τζόρντι Κρόιφ, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (26...

Για το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Ιστορικό (27/07, 19:45) μίλησε ο Τζόρντι Κρόιφ, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (26/07).

Ο προπονητής της Μακάμπι αναφερόμενος στον αγώνα και τον Πανιώνιο τόνισε:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και έχουν καλή ομάδα. Θα είναι λάθος μας να πιστέψουμε ότι είμαστε καλύτεροι από εκείνους, ενώ έχουμε και προβλήματα. Για παράδειγμα τον Μίχα που ακόμη δεν έχει παίξει πολύ. Εμείς δείχνουμε βελτίωση και σίγουρα θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς», ανέφερε ο κόουτς της Μακάμπι, ο οποίος μετά ρωτήθηκε για την απουσία των Μασούντ και Χατζισαφί. Ομως δεν θέλησε να πάρει θέση.

«Είναι δύσκολο για εμένα να εκφράσω την άποψή μου για το ζήτημα γιατί ο Πανιώνιος 'υποφέρει' από το πρόβλημα. Δεν είναι δικό μας. Είναι πολιτικό θέμα και δεν ασχολούμαι με αυτά».

Παράλληλα, ο ο νεαρός τεχνικός μίλησε ακόμη -μεταξύ άλλων- και για τα μεταγραφικά της ομάδας του όπου και φάνηκε αισιόδοξος, αλλά και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ζητήματα, όπως την ενδεχόμενη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί

Δεν υπάρχουν σχόλια