Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Τα καταφέραμε, θα ήθελα ένα γκολ ακόμα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τα δύο γκολ που σημείωσε ο Πανιώνιος κόντρα στην Γκόριτσα έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος όμως τόν...

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τα δύο γκολ που σημείωσε ο Πανιώνιος κόντρα στην Γκόριτσα έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος όμως τόνισε πως θα ήθελε και ένα γκολ ακόμα να έχει πετύχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Πρώτο δείγμα θετικό. Μετά από προετοιμασία 26 ημερών και μόλις δύο φιλικά θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Νομίζω τα καταφέραμε, θα ήθελα και κάτι ακόμα, με τον αντίπαλο να μένει με 10 παίκτες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα πίσω.Αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Πετύχαμε δύο γκολ και πάνε στον επαναληπτικό, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Η Γκόριτσα από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι πιο έτοιμη από εμάς, στη Σλοβενία ξεκινάει το πρωτάθλημα την Κυριακή. Υπάρχει μία γλυκόπικρη γεύση, θα ήθελα ένα ακόμα γκολ εγώ για να είμαστε πιο άνετοι στη Σλοβενία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας και τον ευχαριστώ και εγώ για την υποδοχή που με είχε. Να πάρουμε την πρόκριση θέλουμε και μετά να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο".

Για το αν ήταν σημαντικά σημεία του αγώνα η αποβολή και το γρήγορο γκολ: "Στην αποβολή και στο γρήγορο γκολ που βάλαμε όμως στην αρχη του ματς. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες εμείς βέβαια. Ο αντίπαλος έπαιξε ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και πετύχαμε ένα ακόμα γκολ".

Για τα θετικά που είδε: "Θετικά αρκετά είδα. Αυτοπεποίθηση από όλους είδα και διάθεση. Η ομάδα έχει μέταλλο και φανέλα, όμως εκτός από Μασούντ και Χατζισαφί δεν είχαμε άλλους παίκτες που να έχουν παίξει σε τέτοιο παιχνίδι ευρωπαϊκό. Γιαυτό πήρα και το ρίσκο να ξεκινήσουν οι δύο Ιρανοί, να προσθέσουν μία μεγαλύτερη εμπειρία, με μόλις 5 προπονήσεις με την ομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν να βγάλουν κομμάτια της τακτικής μας. Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε πολλά πράγματα στην τακτική. Κρατάμε και το αποτέλεσμα φυσικά στα θετικά. Απλά για μένα θα έπρεπε να έχουμε βάλει ένα ακόμα γκολ".

Για το αν βγήκε το αν βγήκε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης από τους παίκτες: "Βγήκε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, για να μην δεχτούμε ένα γκολ στην αντεπίθεση. Σίγουρα πριν το ματς θα θέλαμε το 2-0, απλά μέσα στην εξέλιξη του αγώνα εγώ θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κι άλλο γκολ. Αλλά η ομάδα έπαιξε σε δύσκολες συνθήκες και όλα πήγαν καλά".

Για τον επαναληπτικό: "Όταν έχεις ενα σκορ και πας στο δεύτερο ματς να διαχειριστείς το σκορ είναι πιο εύκολο σχετικά. Μην ξεχνάμε ότι τρόπος παιχνιδιού του Πανιωνίου ήταν να κλείνει χώρους και να χτυπάει στην αντεπίθεση. Αυτό προσπαθούμε να το αλλάξουμε. Σαν προπονητής εγώ θέλω να αυξήσουμε την επίθεση μας, μου αρέσει να βρίσκουμε διάφορα πράγματα στην επίθεση. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα για να πούμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο, είμαστε σε καλό δρόμο όμως".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια