Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψαν οι μικροί...

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ESPANA U12 (2005) Επέστεψε σήμερα το πρωί 01:00 από Βαρκελώνη η αποστολή U12 του Πανιωνίου κατακτώντας τ...

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου

ESPANA U12 (2005)

Επέστεψε σήμερα το πρωί 01:00 από Βαρκελώνη η αποστολή U12 του Πανιωνίου κατακτώντας την 5η Θέση στο Footvia 2017.

Η υποδοχή ήταν πολύ θερμή στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου γονείς έγιναν Πάνθηρες και υποδέχτηκαν τους μικρούς μας διεθνής παίκτες πλέον τον Προπονητή τους Δημακόπουλο Δημήτρη και τον Βοηθό (φυσιοθεραπευτή) Αγγελό Δήμου ,με μεγάλο ενθουσιασμό - περηφάνια – σεβασμό . Ο διευθυντής της ακαδημίας Στέλιος Αποσπόρης εκτός από της οδηγίες-εντολές , στην τελευταία του ομιλία προς το τεχνικό team ήταν να μην ξεχνά ότι η εικόνα της ομάδας θα πρέπει να είναι σε διεθνή πλαίσια αφού να επισημάνουμε ότι ο Πανιώνιος σε αυτό το Διεθνές τουρνουά με 120 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και από πολλές χώρες από όλο τον Πλανήτη ήταν η μόνη εκπρόσωπος από την Ελλάδα.

Δημακόπουλος Δημήτρης : ‘’ Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους παίκτες μου και αυτούς που ήταν στην αποστολή αλλά και αυτούς που έμειναν στην Ελλάδα ξέροντας ότι η σκέψη τους ήταν στην Βαρκελώνη . Η εικόνα της ομάδας σε θέματα πειθαρχίας-συμπεριφοράς δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτή που έχουμε δουλέψει και χτίσει μέρα-μέρα όλη την χρονιά και τα απλά πράγματα τα κάναμε αυτονόητα τα βάλαμε σε πλαίσια και κανόνες . Στο αγωνιστικό θέμα τώρα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλα club πολύ οργανωμένα όπου ειδικά το Ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου θα ήταν πολύ δύσκολο .

Ο όμιλος μας ήταν ο πιο δύσκολός αφού οι 3 από τις 4 ομάδες στα ημιτελικά ήταν από τον όμιλο μας και στον τελικό πήγαν οι δύο ομάδες από τον όμιλο μας , όπου το πήρε πάλι η περσινή πρωταθλήτρια. Δυσκολευτήκαμε πολύ να ακολουθήσουμε τον τρελό ρυθμό του passing game των αντιπάλων αλλά η δουλεία που έχουμε κάνει στο θέμα της αγωνιστικής πειθαρχίας ήταν και το στοιχείο όπου μας έκανε να σταθούμε αντάξιοι των συνθηκών.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της ακαδημίας κ. Αποσπόρη για την ευκαιρία που μου έχει δώσει όσο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε φέτος να ξαναμπώ στην οικογένεια του Πανιωνίου όπου μέσα από την ομάδα U12 (κατά την γνώμη μου η πιο εποικοδομητική ηλικία του ποδοσφαιριστή) αναμοχλεύοντας στιγμές και συναισθήματα από το 2012 όταν με την ομάδα Κ17 του Πανιωνίου είχαμε τερματίσει πρώτοι στο πρωτάθλημα της Super League στην Βαθμολογία του Ν.Όμιλου μας (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ κτλ) πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο Final 4. ΄΄

Την Δευτέρα 3/7 και ώρα 20:00 καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο όλοι οι ποδοσφαιριστές του 2005 (RED & BLUE) για την τελευταία συγκέντρωση της χρονιάς όπου θα δοθούν οδηγίες - προπονητικό πρόγραμμα διακοπών καθώς και ομιλία από τον κ. Αποσπόρη .

Δεν υπάρχουν σχόλια