Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανεβαίνει επίπεδο ο σύλλογος...

Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανέβασαν επίπεδο τον Πανιώνιο και μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν κατά την διάρκει...

Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανέβασαν επίπεδο τον Πανιώνιο και μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Γκόριτσα.

Τόσο οι Έλληνες δημοσιογράφοι, όσο και οι Σλοβένοι που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για να καλύψουν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα νέα σύγχρονα δημοσιογραφικά θεωρία του γηπέδου.

Ο χώρος των δημοσιογράφων, πλέον, παρέχει όλες τις ανέσεις στους εργαζόμενους των ΜΜΕ, ενώ και η φολοξενία από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ήταν εξαιρετική.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως άπαντες στάθηκαν και σχολίασαν με πολύ θετικά λόγια και τις νέες σουίτες που υπάρχουν στο γήπεδο, αλλά και τον ηλεκτρονικό πίνακα που τοποθετήθηκε.

Να πούμε και εμείς με τη σειρά μας ένα μεγάλο μπράβο στους Νίκο Ζαμάνη, Χρήστο Δάρα και γενικότερα την διοίκηση της ΠΑΕ για την πολύ καλή δουλειά που έγινε και σε αυτό το κομμάτι. Ένας σύλλογος για να λέγεται μεγάλος, δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και με τα υπόλοιπα πράγματα που αφορούν την ομάδα και την εικόνα της. Αυτό δείχνει να το γνωρίζει πολύ καλά η τωρινή διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια