Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ίδιο έργο θεατές...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Mάκης Διόγος *** Κυανέρυθρα αδέρφια σας χαιρετώ! Μερικές μέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ έγραψα σ’ ατή εδώ τη στήλ...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Mάκης Διόγος

*** Κυανέρυθρα αδέρφια σας χαιρετώ! Μερικές μέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ έγραψα σ’ ατή εδώ τη στήλη: "Σύντομα θα αρχίσουν τα play off όσο και αν ακουστεί… εξωφρενικό η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να κτυπήσουμε αυτούς τους αγώνες. Ο λόγος; Μα ότι αν χρειαστεί θα κάνουν σε βάρος μας χειρότερα απ’ ότι στο πρωτάθλημα. Για ποιο λόγο να μην ξεκουραστούν βασικοί μας παίκτες και να είναι έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που θα έχουμε αρχές Ιουλίου; Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας περιμένει και ένα νέο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η άποψη μου είναι ότι στα play off πρέπει να αγωνιστούν τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, για να πάρουν αγώνες".

*** Ειλικρινά δεν αντέχω. Πάμε στο ΟΑΚΑ παίζουμε με την ΑΕΚ και μας παίζει ο διαιτητής 50-50. Νικάμε. Πάμε στη Τούμπα και ο Βάτσιος μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν φοράει. Γιατί μας ταλαιπωρούν με τα πλει οφ; Για ποιο λόγο πρέπει οι ποδοσφαιριστές αντί να κάνουν μπάνια να παίζουν σε ματς που δεν τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη; Γιατί η διοίκηση να μην σχεδιάζει τη νέα αγωνιστική σεζόν και κυρίως γιατί να χαλάμε χρήματα χωρίς λόγο; Λυπάμαι που το γράφω αλλά μάλλον η… εξυγίανση έμεινε στα χαρτιά και έχουμε αλλαγή φρουράς στα… κόζια!

*** Εγώ λοιπόν αφού ενόψει της νέας σεζόν προτείνω στους κυρίους Δάρα και Ζαμάνη να φτιάξουν ομάδα που θα νικάει και τους διαιτητές (έτσι δεν έλεγαν «παλιά»; Προφανώς θα ισχύει και για σήμερα… Τι; Όχι;) θα επιμείνω. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δώσει άδεια στους βασικούς να ξεκουραστούν και να παρατάξει στα τρία ματς που απομένουν την ομάδα Κ20 με κάποιους από τους επαγγελματίες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Θα παίξουν και με τους τρεις δήθεν μεγάλους, οπότε δεν θα μας πουν ότι κάναμε καμία χάρη. Αφήστε που πιστεύω ότι και αυτός ο Πανιώνιος δεν θα χάσει εύκολα…

*** Σας χαιρετώ. Πάντα στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια