Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σμύρνη γερά (και) στα... play off!

Στην... μάχη των play off ρίχνεται σήμερα (14/05) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (18:15). Οι κυανέρυ...

Στην... μάχη των play off ρίχνεται σήμερα (14/05) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (18:15).

Οι κυανέρυθροι πέτυχαν τον φετινό τους στόχο με την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και πλέον μπαίνουν στα play off με στόχο μία ακόμα υπέρβαση.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ξεκινάει με μηδέν βαθμούς (όπως και η ΑΕΚ) σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορέσει και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αναλυτικά: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που είναι η επικρατέστερη για να ξεκινήσει, αυτή είναι η εξής: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Γεσίλ, Μασούρας.

Να σημειωθεί πως ο κόσμος του Πανιωνίου αναμένεται να δώσει δυναμικό "παρών" στο γήπεδο και καλό είναι οι φίλαθλοι του Ιστορικού, που δεν έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους, να πάνε όσο νωρίτερα γίνεται στα εκδοτήρια, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση λόγω ουρών.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια