Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Στυλιαράς της Τούμπας...

Ο Δημήτρης Στυλιαράς θα διευθύνει το παιχνίδι του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των play off, με το τελευταίο δε...

Ο Δημήτρης Στυλιαράς θα διευθύνει το παιχνίδι του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των play off, με το τελευταίο δείγμα γραφής του εν λόγω διαιτητή να μην είναι και το θετικό.

Ο έμπειρος ρέφερι είχε σφυρίξει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ και μόνο καλά δεν τα είχε πάει.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία είχε αποβάλει τον Βαγγέλη Οικονόμου στο ματς της Τούμπας, με ιδιαίτερα αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Αντίθετα, στην φάση που ο Κάνιας μάρκαρε με δύναμη και έριξε στο έδαφος τον Μασούντ, ο Στυλιαράς έδωσε φάουλ, όμως δεν έβγαλε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ (είχε ήδη μία) και του χάρισε την καθαρή αποβολή!

Επίσης, σε αρκετές ακόμα φάσεις έκλεισε τα μάτια υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ η φάση που ξεκινάει το γκολ του "δικεφάλου" στο 94', προέρχεται από ένα πλάγιο που ενώ η μπάλα έπρεπε να δοθεί στον Πανιώνιο η υπόδειξη ήταν ανάποδη!

Τέλος, στο πρώτο ημίχρονο ο Γεσίλ κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ, σε μία φάση, βέβαια, που κυρίως ευθύνεται ο επόπτης...

Ας ελπίσουμε στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ο Στυλιαράς να σφυρίξει 50-50. Ο Πανιώνιος δεν θέλει και δεν έχει ανάγκη να ευνοηθεί από καμία διαιτησία, θέλει ισονομία, όχι όμως και να αδικείται συνεχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια