Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Να γίνει ο κόσμος ο 12ος παίκτης...»

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση ενόψει του πρώτου αγώνα των play οff ανάμεσα ...

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση ενόψει του πρώτου αγώνα των play οff ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Παναθηναϊκό.

«Μετά από μια εξαιρετική πορεία τη φετινή περίοδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε τον αρχικό της στόχο που ήταν η κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, πλέον έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις για τα play off του πρωταθλήματος, με σκοπό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει και θέλει να έχει μια δυναμική παρουσία προκειμένου να καταδείξει ότι δίκαια βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτονόητο είναι δε πως και σε αυτή τη διαδικασία, ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να αποτελέσει και τον 12ο παίκτη της, όπως άλλωστε έκανε σε αρκετά παιχνίδια της φετινής περιόδου και να γεμίσει το στάδιο της Νέας Σμύρνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια