Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή στην... δουλειά!

Διακοπές τέλος! Στις προπονήσεις επανήλθαν την Τρίτη (18/04) οι κυανέρυθροι, μετά την άδεια των διακοπών για τις ημέρες του Πάσχα. ...

Διακοπές τέλος!

Στις προπονήσεις επανήλθαν την Τρίτη (18/04) οι κυανέρυθροι, μετά την άδεια των διακοπών για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε κανονικά όλους τους παίκτες του να επιστρέφουν στην... δουλειά και ουσιαστικά ξεκινάει πλέον η προετοιμασία της ομάδας για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Να τονίσουμε ότι τα προβλήματα με τις κίτρινες κάρτες που έχουν μαζέψει αρκετοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου υποχρεώνουν τον Σέρβο τεχνικό να παρατάξει την ομάδα με πολλές αλλαγές στο ματς με τους Φαίακες.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός θα τεθούν οι Σιώπης, Μασούντ, Οικονόμου, Ρισβάνης. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι θα πρέπει να λείψουν και από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, καθώς θα εκτίσουν ποινή δύο αγωνιστικών.

Αντίθετα ο Τασουλής, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον σύλλογο της Λιβαδειάς.

Βέβαια, ο Ιστορικός έχει εξασφαλίσει πλέον και μαθηματικά μία θέση στην πεντάδα των play off και έτσι ο Μιλόγεβιτς -σε συνδυασμό με τις απουσίες- θα έχει την ευκαιρία να "τσεκάρει"την ετοιμότητα κι άλλων ποδοσφαιριστών του ενόψει των Play off.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια