Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δελτίο Τύπου τμήματος Βόλεϊ Γυναικών και Υποδομών

Από το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Πανιωνίου: Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα Βόλεϊ Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, ...

Από το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Πανιωνίου:

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα Βόλεϊ Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, με τις ομάδες μας να σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες.

Η ομάδα των Γυναικών, μια απολύτως νεανική ομάδα, κατάφερε, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας κας Μαρίας Καλαρά, να κατακτήσει την Τρίτη θέση, στον δυσκολότερο όμιλο της Α2, κερδίζοντας έτσι την άνοδο σε μία νέα κατηγορία, την Pre League.

Το τμήμα Κορασίδων Β’, με προπονήτρια την κα Μαρία Παπαδάκη και με την συνεργασία του κ. Στέλιου Κουτσούρη, κατάφερε και σημείωσε ακόμα μία επιτυχία για τον Σύλλογό μας, καθώς όχι μόνο προκρίθηκε στο Final Four της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά κατέκτησε και το Χάλκινο Μετάλλιο.
Αθλήτριες, προπονητές αλλά και οι γονείς των παιδιών, συνέβαλλαν τα μέγιστα για αυτήν την επιτυχία και τους ευχαριστούμε θερμά.

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα των Νεανίδων. Η προπονήτρια κα Μαρία Καλαρά, δημιούργησε μια ομάδα που σημείωσε μεγάλες νίκες σε δύσκολους αγώνες, κερδίζοντας αρχικά την πρόκριση στο Final Four της ΕΣΠΕΔΑ, που ήταν και ο αρχικός στόχος.

Η κα Καλαρά όμως, κατάφερε κάτι που δεν πέρναγε από το μυαλό κανενός στην αρχή της σεζόν. Με σκληρή δουλειά και σωστή τακτική σε όλους τους αγώνες, κατάφερε, μαζί με τα κορίτσια της, να αναδείξουν την ομάδα μας Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ, σε μία διοργάνωση που φιλοξένησε, με επιτυχία ο Σύλλογός μας.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος έδωσε και την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Λουτράκι.
Εκεί η ομάδα μας δεν κατάφερε να κατακτήσει μία από της δύο προνομιούχες θέσεις που θα την οδηγούσαν στα Τελικά, κατετάγη όμως 3η στον όμιλό της, τερματίζοντας στην 5η θέση στην Ελλάδα.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, όχι μόνο των αγωνιστικών τμημάτων, αλλά και των υποδομών, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Η συνέχεια της σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες των Πακορασίδων (Α-Β-Γ), συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και τα πηγαίνουν εξαιρετικά, ενώ ακολουθούν και άλλα τουρνουά για τις ακαδημίες μας αλλά και ένα καλοκαιρινό Camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια