Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος της νέας σεζόν...

Με ένα αρκετά διαφορετικό ρόστερ θα παρουσιαστεί ο Ιστορικός τη νέα σεζόν. Κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν στο τέλος της τρέχ...

Με ένα αρκετά διαφορετικό ρόστερ θα παρουσιαστεί ο Ιστορικός τη νέα σεζόν.

Κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και κάποιοι παίκτες θα χαιρετήσουν την... Πλατεία, ενώ για κάποιους άλλους ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι Σώπης, Ρισβάνης έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό (ο Πανιώνιος θα βάλει χρήματα στα ταμεία του) και θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον σύλλογο του λιμανιού και ο Γιαννιώτης (που είναι δανεικός).

Η περίπτωση του Μπεν, που επίσης ανήκει στον ΟΣΦΠ, δεν είναι ίδια με εκείνου του Έλληνα τερματοφύλακα. Οι κυανέρυθροι θέλουν να διατηρήσουν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό στη Νέα Σμύρνη, όμως σίγουρα μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, καθώς το θέμα εξαρτάται από τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Τρία ακόμα συμβόλαια που εκπνέουν το Καλοκαίρι, είναι αυτά των Φούντα, Μασούντ και Ενγκόγκ. Οι περιπτώσεις των εν λόγω ποδοσφαιριστών ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου πάντως να θέλουν να κρατήσουν περισσότερο τον Ιρανό μέσο (δύσκολα θα μείνει ο πρώτος, για τον Γάλλο "παίζεται"). 

Όσον αφορά τον Λάμπρου, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον ΠΑΟΚ για το αν θα συνεχίσει στα κυανέρυθρα.

Οι δεδομένοι παίκτες για τη νέα σεζόν (αν δεν πωληθεί κάποιος) είναι οι Κόρμπος, Μασούρας, Τασουλής, Γκιοατά, Οικονόμου, Βλάχος, Ταπόκο, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής και Καθάριος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Πανιώνιος θα χρειαστεί ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ουσιαστικά η ομάδα -με τα τωρινά δεδομένα- θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, στόπερ, αμυντικού μέσου, επιτελικού χαφ, ενός (τουλάχιστον) εξτρέμ και ενός επιθετικό (να πλαισιώσει τον Γεσίλ)

Τέλος, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Το βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν πολύ καλή άποψη για την δουλειά του Σέρβου προπονητή και στο σύντομο μέλλον θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια