Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μόνο χειροκρότημα γι' αυτή την ομάδα!

Για 93' λεπτά ο Ιστορικός κρατούσε τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, όμως μία αμυντική αδράνεια στο τελευταίο λεπτό των...

Για 93' λεπτά ο Ιστορικός κρατούσε τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, όμως μία αμυντική αδράνεια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετή για να στερήσει από την ομάδα το θετικό αποτέλεσμα (1-0).

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, περιορίζοντας τον αντίπαλο του μέσα στην έδρα του και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Κόρμπου πέρασε λίγο άουτ και εν συνεχεία ο Γεσίλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γλύκο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Μάλιστα, από το 77' η ομάδα του Μιλόγεβιτς αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, λόγω της αυστηρότατης δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Οικονόμου από τον Στυλιάρα.

Τελικά, στο 94' ο Πέλκας με κοντινό πλασέ από το δεύτερο δοκάρι "κέρδισε" τον ανίκητο έως εκείνη τη στιγμή Γιαννιώτη και χάρισε στην ομάδα του μία απροσδόκητη νίκη.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου πεσμένους στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της απρόσμενης εξέλιξης του αγώνα και τους περίπου 300 φίλους του Ιστορικού που βρέθηκαν στην Τούμπα να τους χειροκροτούν θερμά για την υπερπροσπάθεια τους.

Πάντως, παρά την ήττα ο Ιστορικός παραμένει μόνος δεύτερος στην βαθμολογία με 48 βαθμούς.

To παιχνίδι
Στο 4' ο Ενρίκε πήρε μία κεφαλιά, με την μπάλα να περναέι άουτ. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Μπεν κόπηκε πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΟΚ αρχικά να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο Ιστορικός ανέβαζε ρυθμούς όσο περνούσαν τα λεπτά.

Μάλιστα στο 29' ο Πανιώνιος έχασε δίπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά το φάουλ του Μπεν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γλύκος και εν συνεχεία ο αμαρκάριστος Κόρμπος από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά.

Τρία λεπτά μετά ο Ιστορικός έχασε νέα τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σιώπης με υπέρχη κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γεσίλ με τον Γλύκος, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στο πλασέ που έκανε ο επιθετικός του Πανιωνίου.

Στο επόμενο λεπτό ξανά ο Γεσίλ προσπάθησε να απειλήσει τον Γλύκο, όμως το σουτ που δοκίμασε ήταν αδύναμο και αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε εύκολα.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τα είχαν χαμένα για αρκετά λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γλύτωσαν από τις καλές ευκαιρίες του Πανιωνίου και στο 37' θέλησαν να “απαντήσουν” στις φάσεις, με το ψαλιδάκι του Σάκχοφ να περνάει άουτ.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκες τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0, με τον Πανιώνιο όμως να είναι η ομάδα που είχε τις κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να χάνει καλή ευκαιρία. Στο 48' ο Μπίσεσβαρ έκανε ένα πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού της εστίας του Γιαννιώτη.

Οι κυανέρυθροι με τους Μασούντ, Μασούρα και Μπεν προσπαθούσαν να βρουν χώρους από τα πλάγια κυρίως, όμως η καλή τελική πάσα έλειπε.

Στο 77' ο Στυλιαράς έδωσε πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου, για μαρκάρισμα στον Μυστακίδη, με τον Πανιώνιο έτσι να μένει με παίκτη λιγότερο για τη συνέχεια του ματς.

Όπως είναι λογικό, οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως ανασταλτικά ο Ιστορικός ήταν εξαιρετικός. Ο Κόρμπος είχε πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον πολύ καλό Γκιοατά.

Στο 90' ο ΠΑΟΚ μετά από σέντρα που έγινε, έχασε μεγάλη ευκαιρία ή μάλλον ο Γιαννιώτης έκανε τεράστια ευκαιρία. Ο Σάκχοφ έκανε την δυνατή κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε εκπληκτική επέμβαση, με τα ακροδάχτυλα έσπρωξε την μπάλα, η οποία βρήκε και στο κάθετο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση με τρεις παίκτες, όμως ο Μασούντ αντί να δώσει την μπάλα, επέλεξε να σουτάρει από την μεσαία γραμμή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η μπάλα στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως, “πούλησε” τον Ιστορικό. Μετά από σέντρα η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Πέλκα να πλασάρει από κοντά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα παρά την υπερπροσπάθεια του Γιαννιώτη!

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου πεσμένους στον αγωνιστικό χώρο, εμφανώς στεναχωρημένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού και σίγουρα εμφανώς κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια τους.

Ο κόσμος του Ιστορικού παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, χειροκρότησε θερμά τους ποδοσφαιριστές στο τέλος της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (80' Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ενρίκε (84' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (75' Μυστακίδης).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (75' Ταπόκο), Μασούντ (90' Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (86' Σαββίδης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια