Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν... μασάει ο Πανιώνιος!

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιστορικός με την ΑΕΚ στην... γιορτινή Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχοντας στο πλευρό της περίπου 8...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιστορικός με την ΑΕΚ στην... γιορτινή Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχοντας στο πλευρό της περίπου 8.000 φιλάθλους της παρουσίασε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο αν και μπήκε καλά στην αρχή, μετά έδωσε χώρο στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να το εκμεταλλευτούν, ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, ισοφάρισε με τον Μασούρα και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη.

Mε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ιστορικός έφτασε τους 45 βαθμούς, διατηρώντας την διαφορά του από την ΑΕΚ στους 8 βαθμούς.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε κόσμο και παίκτες να "χορεύουν" ξανά σε... κυανέρυθρους ρυθμούς. Μάλιστα οι φίλαθλοι του Πανιωνίου φώναξαν ρυθμικά το "...να τοι να τοι οι πρωταθλητές!".

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος, έχοντας και την «καυτή» υποστήριξη των οπαδών του, μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 5ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη του τελική προσπάθεια. Ο Μασούντ βρήκε με κάθετη πάσα τον Μπεν μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Φούντα έκανε την χαμηλή σέντρα από τα αριστερά, με την μπάλα να σταματάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να περνάει άουτ.

Στο 16’ ήταν η πρώτη φορά που πάτησε περιοχή η ΑΕΚ. 16' Ο Γιόχανσον πήρε την μπάλα από τον Μάνταλο, πλάσαρε, ο Οικονόμου όμως έβαλε την κόντρα και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την μπάλα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΚ να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και τον Πανιώνιο να στέκεται σωστά ανασταλτικά.

Στο 38’, μετά από λάθος της κυανέρυθρης άμυνας, η ΑΕΚ ευτύχισε από το… πουθενά να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Οικονόμου δεν υπολόγισε σωστά την φάση, γύρισε ατσούμπαλα την μπάλα προς τον Ρισβάνη, αυτός δεν μπόρεσε να ελέγξει την τροχιά της μπάλας, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Γιαννιώτη και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του ημίχρονου ο Μπεν μπήκε ωραία από τα αριστερά στην περιοχή, γύρισε επικίνδυνα την μπάλα προς την περιοχή, όμως ο Μπάρκας μπλόκαρε.

Στην «επανάληψη» ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο επιθετικά και στο 51’ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από κόρνερ και διώξιμο από τους αμυντικούς της ΑΕΚ, ο Γεσίλ κοντρόλαρε την μπάλα και σούταρε όμορφα στην κίνηση, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από την εστία της ΑΕΚ.

Τρία λεπτά μετά ο Γεσίλ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως άνοιξε το κοντρόλ και κόπηκε λίγο πριν κάνει το σουτ.

Το επιθετικό «κρεσέντο» συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους. Στο 57’ ο Σιώπης έκλεψε την μπάλα, έδωσε στο Γεσίλ, ο οποίος έκανε την ατομική ενέργεια και το συρτό σου, με τον μπάρκα να μπλοκάρει.

Στο 59’ οι προσπάθειες των κυανέρυθρων απέφεραν καρπούς. Μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Κόρμπου, ο Βλάχος έβγαλε την σέντρα και με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Επτά λεπτά αργότερα, μετά από λάθος διώξιμο του Οικονόμου, η μπάλα χτύπησε στον Γιαννιώτη και ο Μάνταλος με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει, με τον Ιστορικο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 71’. Ο Γεσίλ πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Μπεν, αυτός έκανε την προβολή, όμως «νικήθηκε» από τον Μπάρκα.

Ο Πανιώνιος βρήκε πολλές φορές χώρους για να απειλήσει ουσιαστικά, όμως την τελευταία στιγμή κάτι πήγαινε στραβά.

Στο 87’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο –πολύ καλός- Γεσίλ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Ταπόκο έγινε κάτοχος αλλά καθυστέρησε πολύ και το σουτ που έκανε, έδιωξε ο Μπάρκας.

Τρία λεπτά μετά «απάντησε» προσπάθησε να απειλήσει η ΑΕΚ, με μία κεφαλιά του Αλμέιδα να περνάει αρκετά μέτρα έξω.

Το 1-1 τελικά έμεινε έως το φινάλε, με τον λαό του Ιστορικού να χειροκροτεί θερμά την ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μασούντ (79’ Ταπόκο), Φούντας (45’ Γεσίλ), Μπεν (90’ Γκιοατά).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (83’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (66’ Αλμέιδα), Αραούχο (79’ Μπακασέτας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια