Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου δεν είναι «πρόβατα»!

Ο Χρήστος Αραβίδης τόσο καιρό δεν υπολογιζόταν στην ΑΕΚ, όμως ως δια μαγείας μπήκε στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με τον Πανι...

Ο Χρήστος Αραβίδης τόσο καιρό δεν υπολογιζόταν στην ΑΕΚ, όμως ως δια μαγείας μπήκε στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο!

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δύσκολα θα καταφέρουν να "χτυπήσουν" τον Ιστορικό στην έδρα του και φαίνεται πως ψάχνουν κι άλλες λύσεις για να κοντράρουν τον Πανιώνιο.

Ο σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας επιστράτευσε και τον Χρήστο Αραβίδη. Ο έμπειρος επιθετικός είχε να αγωνιστεί από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Δεκέμβριο από το οποίο αποβλήθηκε και στη συνέχεια μπήκε στο «ψυγείο».

Ξαφνικά, όμως, τον θυμήθηκαν στην ΑΕΚ και τον έβαλαν στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

O Mελισσανίδης με τέτοιες τακτικές νομίζει ότι θα "χtυπήσει" τον Πανιώνιο, πιστεύει πως οι φίλαθλοι του Ιστορικού είναι "πρόβατα", ότι θα πετάξουν αντικείμενα και θα τιμωρηθεί ο σύλλογος.

O κόσμος του Πανιωνίου κύριοι δεν είναι σαν τους φιλάθλους του ΠΟΚ, ξέρει να προστατεύει την ομάδα και την έδρα της. Δεν μασάει σε προκλήσεις, που σίγουρα θα υπάρξουν από την μεριά της ΑΕΚ!

Το μήνυμα είναι ένα. Γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε τις προσπάθειες της ομάδας και προστατεύουμε την έδρα μας, όπως δηλαδή ξέρουμε να κάνουμε!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια