Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Στον σύνδεσμο λέμε την γνώμη μας»

Aνακοίνωση από τους Πάνθηρες "Οι Πάνθηρες είναι το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών του Πανιωνίου από το 1983. Στα 34 χρόνια λειτουργ...

Aνακοίνωση από τους Πάνθηρες

"Οι Πάνθηρες είναι το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών του Πανιωνίου από το 1983. Στα 34 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου, πολλά έχουν αλλάξει, τόσο στα εσωτερικά του Panthers Club όσο και κοινωνικά (τα οποία επηρεάζουν τα μέλη, εν συνεχεία τον τρόπο λειτουργίας και τελικώς την εξέλιξη).

Όσο και να είμαστε συνυφασμένοι με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης, δεν απαιτείται ότι η γνώμη μας θα ταιριάζει πάντα με εκείνη των υπόλοιπων φιλάθλων του Πανιωνίου. Αυτό συμβαίνει διότι στον χώρο μας γίνονται συνελεύσεις (δύο φορές την εβδομάδα) όπου εκεί ανταλλάζουμε απόψεις και σχηματίζουμε μια κοινή γραμμή, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Δεν βγαίνει χύμα και αυθαίρετα κάτι μέσα από εκεί.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε ήταν, ούτε και θα γίνουν χώρος από τον οποίο θα βγαίνει η γραμμή του Συνδέσμου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν την άποψη του καθένα προσωπικά και μόνο! Για την γνώμη του Συνδέσμου, απευθύνεστε συγκεκριμένα στην σελίδα @Panthers Club Official.

Με δεδομένο τα παραπάνω, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου πως είμαστε στην διάθεσή του, κάθε Τετάρτη & Παρασκευή στις 21.00, στον χώρο του Συνδέσμου, ούτως ώστε να συζητήσουμε, να ακούσουμε παράπονα, εισηγήσεις, κριτική και διαφορετικές γνώμες.
Εκεί μπορούμε να λύνουμε παρεξηγήσεις, να βρισκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και να διευθετούμε τα όποια θέματα μπορεί κάποιος να έχει μαζί μας. Ακόμα και τα παιδιά που βρίσκονται μακριά μπορούν να στέλνουν μηνύματα στην σελίδα μας και να τους απαντάμε από εκεί για οποιοδήποτε θέμα χρίζει συζήτησης ή επίλυσης.

Δηλώνουμε όμως κατηγορηματικά πως από εδώ και στο εξής ΟΠΟΙΟΣΔΟΤΕ μας λοιδορεί, γράφει εναντίον μας ή μας κριτικάρει χωρίς να έχει έρθει πρώτα σε επαφή μαζί μας, θα είναι υπόλογος των γραφομένων του και θα του ζητάμε το λόγο με την πρώτη ευκαιρία.

Τι σχέση έχουμε με άλλους οπαδούς, τι πανιά ανεβάζουμε, τι σχέση έχουμε με τις διοικήσεις, πως αντιμετωπίζουμε τους παίχτες ή πια η θέση μας στα κοινωνικά / πολιτικά ζητήματα, έχουμε τη χαρά να τα συζητήσουμε με όποιον το επιθυμεί στις συνελεύσεις.

Όποιος δεν βρίσκεται εκεί (η δεν επικοινωνήσει μαζί μας γραπτώς ή τηλεφωνικώς), η γνώμη του μας περισσεύει και επιπλέον θα αναλαμβάνει τις ευθύνες των λεγομένων του.

Panthers Club 1983".

Δεν υπάρχουν σχόλια