Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νεαροί στην ηλικία, έμπειροι στο παιχνίδι τους...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την πολύτιμη νίκη του Ιστορικού επί του Ηρακλή και το γεγονός πως η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει μάθει να κερδί...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την πολύτιμη νίκη του Ιστορικού επί του Ηρακλή και το γεγονός πως η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει μάθει να κερδίζει και χωρίς να παίζει... μπαλάρα!


*41 βαθμοί και μόνος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές. Αυτό μένει μετά το τέλος και αυτής της αγωνιστικής, όπου ο Ιστορικός συνεχίζει να... κερδίζει!


*Δεν σας κρύβω ότι αυτά τα δύο παιχνίδια με Βέροια και Ηρακλή τα φοβόμουν πολύ. Τα περασμένα χρόνια όταν ο Πανιώνιος ήταν έτοιμος για το βήμα παραπάνω, σε τέτοιες αναμετρήσεις συνήθως τα "χαλούσε".

*Δεν είναι η δυναμικότητα των συγκεκριμένων αντιπάλων, αλλά το πως θα τις αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος. Πολλές φορές όταν βρίσκεσαι ψηλά και παίζεις με ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία παίζεις πιο "χαλαρά" και όχι τόσο συγκεντρωμένα. Την "παθαίνουν" μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, τα παραδείγματα είναι πολλά.

*Ευτυχώς όμως, τα παιδιά του Μιλόγεβιτς δείχνουν πως αν και νεαρά στην ηλικία είναι έμπειρα στον τρόπο του παιχνιδιού τους. 

*Ο Πανιώνιος δείχνει πως έχει αποκτήσει "μέταλλο", έχει μάθει να κερδίζει και χωρίς να παίζει... μπαλάρα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που θέλει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στην κορυφή.

*Σίγουρα κόντρα στον Ηρακλή η απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κακή. Ο Σέρβος προπονητής έκανε λόγο και για πίεση που πέφτει στους ώμους των παικτών όσο φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν. Ίσως είναι και αυτός ένας παράγοντας που πρέπει να διαχειριστούν οι κυανέρυθροι από εδώ και πέρα.

*Τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος δεν έχει μάθει να βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα αποτελείται από πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, η πλειοψηφία των οποίων όμως είναι νέοι, χωρίς εμπειρία πρωταθλητισμού.

*Ο κόσμος πρέπει σε κάθε ματς να στηρίζει την ομάδα, να στηρίζει τους παίκτες, δίνοντας τους "φτερά" μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζονται γκρίνιες σε λάθη που θα γίνουν μέσα στο παιχνίδι. Αν έχουμε εμείς θετική ενέργεια στην εξέδρα, την μεταφέρουμε και στους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Σκοπός είναι να τους βγάζουμε την πίεση, όχι να την μεγαλώνουμε!

*Ερχόμενος αγώνας με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη". Χωρίς αμφιβολία πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα και να δούμε τι απουσίες θα έχει η ομάδα, εκτός από την δεδομένη του Μασούντ (μάζεψαν κάρτες αρκετοί παίκτες κόντρα στον Ηρακλή).

*Βέβαια, ο φετινός ΟΣΦΠ δεν τρομάζει. Αν η ομάδα πιστέψει στον εαυτό της και μπει και σε αυτό παιχνίδι με την νοοτροπία που έχει φέτος, τότε το σίγουρο είναι πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για τον σύλλογο του Πειραιά

*Χωρίς φόβο, με πίστη και αποφασιστικότητα, ο Πανιώνιος μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από την έδρα του πρωταθλητή.

*Τέλος, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις μικρές Πανθηρίνες του Βόλεϊ, που πήραν την κούπα του πρωταθλήματος. Οι κυανέρυθρες ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα έχουν πλούσιο ταλέντο, γίνεται καλή δουλειά και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια