Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημιουργία νέου τμήματος

Δελτίο Τύπου από το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής "GROUP PERSONAL TRAINING" Στη νέα μας αίθουσα που βρίσκεται επάνω από τ...

Δελτίο Τύπου από το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής

"GROUP PERSONAL TRAINING"

Στη νέα μας αίθουσα που βρίσκεται επάνω από το τμήμα της ενόργανης γυμναστικής δημιουργήσαμε νέο τμήμα για Personal Training.

Σκοπός μας είναι να πετύχεις τους στόχους σου με τον πιο ευχάριστο και παράλληλα τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γι αυτό και έχουμε φέρει τις πιο σύγχρονες μεθόδους γυμναστικής στο χώρο μας. Αν ο στόχος σας είναι η άμεση βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και κατ´ επέκταση της υγείας σας τότε η επιλογή είναι το Group Personal Training. Τι είναι το Group Personal Training; Τμήματα των 4-5 ατόμων που έχουν ως στόχο την σωστή εκγύμναση σας η οποία προσφέρει μυική ισορροπία και ευελιξία στο σώμα σας.

•Λειτουργική προπόνηση: TRX, kettle bells, bosu, λάστιχα, medicine balls, fit balls κ.α Οι ασκήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου και γίνεται εστίαση στις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά. Σημαντικό πλεονέκτημα του Group Personal Training είναι η άμεση σωματική βελτίωση (φυσική κατάσταση, ενέργεια, δύναμη, ισορροπία) αλλά και η προσωπική σας ικανοποίηση.

Οφέλη του Group Personal Training


•Εξοικονόμηση χρόνου:
Ο ρυθμός των μαθημάτων και το είδος της γυμναστικής είναι τέτοιος που μέσα σε 1 ώρα προπόνησης νιώθετε την αλλαγή στο σώμα σας αποτελεσματικά, άμεσα και πάνω απ' όλα ευχάριστα.

•Εξοικονόμηση χρημάτων:
Το κόστος είναι περίπου τρεις φορές λιγότερο του Personal Training.

•Κίνητρο:
Έχοντας κάποιον να σας λέει να γυμναστείτε σκληρότερα, να σας ενθαρρύνει και να σας θέτει στόχους, θα τα καταφέρετε. Ο γυμναστής σας είναι εκεί για να σας καθοδηγεί αλλά και για να σας δίνει κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο.

•Εξατομίκευση:
Κάθε ασκούμενος έχει διαφορετική φυσική κατάσταση γι αυτό ο γυμναστής μπορεί να τροποποιήσει τις ασκήσεις έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας των ασκήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ασκήσεις για αρχάριους, μέτριους και έμπειρους.
Ελπίζουμε να σας δούμε στο μάθημα!

Πληροφορίες στο: 6934440900 ή στο 2109322232

Δεν υπάρχουν σχόλια