Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα και στο Περιστέρι!

Ο εξαιρετικός Πανιώνιος πέρασε με το "διπλό" και από το Περιστέρι, επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου και παρέμεινε στην δεύτερη ...

Ο εξαιρετικός Πανιώνιος πέρασε με το "διπλό" και από το Περιστέρι, επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και με σκόρερ του Μπεν, Σαββίδη πήρε μία σπουδαία νίκη.

Οι κυανέρυθροι συνεχίσουν την εκπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν να φιγουράρουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού.

Το παιχνίδι
Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να κρατάει την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον Ατρόμητο να προσπαθεί –κυρίως- από τα πλάγια να επιτεθεί.

Οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι κυανέρυθροι όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζαν την απόδοση τους.

Μάλιστα, στο 20’, ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς βγήκε εξαιρετική στην αντεπίθεση, με τον Μπεν να γυρνάει την μπάλα στην περιοχή στον Φούντα, όμως το σουτ του παίκτη του Ιστορικού έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

Ότι δεν κατάφερε, όμως, ο Φούντας το πέτυχε ο Μπεν. Στο 24’ ο εξτρέμ του Ιστορικού εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκορμπούνοφ, για το 0-1!

Αυτό το τέρμα έδωσε «φτερά» στους κυανέρυθρους, οι οποίοι πίεσαν ακόμη περισσότερο στην επίθεση.

Στο 29’ ο Ενγκόγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα σουτ του Μπεν, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 34’ έπεσε η τάση του ρεύματος στο γήπεδο του Περιστερίου και για περίπου 12 λεπτά διακόπηκε το παιχνίδι, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Δυστυχώς, ο Ενγκόγκ αναγκάστηκε να βγει αλλαγή, καθώς υπέστη πρόβλημα ταυματισμού, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς μπήκε ξανά καλά στον αγωνιστικό χώρο, μετά την διακοπή και στο 45+10 έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Μπεν μπήκε στην περιοχή, άδειασε τον αντίπαλο του, όμως του δυνατό σουτ που έκανε έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ.

Ο διαιτητής Τζήλος είχε δείξει 13 λεπτά καθυστερήσεων, όμως σφύριξε το τέλος του ημιχρόνου μετά από 20 λεπτά! Μάλλον δεν θα δούλευε σωστά το ρολόι του…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Στο 47’, μετά από σέντρα του Κατράνη, ο Λε Ταλέκ έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει από πολύ κοντά στο χέρι του Οικονόμου. Ο Τζήλος έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ούμπιδες.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα. Στο 53’ ο Μασούρας βρήκε χώρο έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Σαββίδης με την πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε! Μετά από σουτ του Μασούντ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον μέσο του Πανιωνίου, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε όμορφο σουτ και έγραψε το 1-2!

Ο Ιστορικός πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 68’ είχε μία καλή φάση. Ο Μασούντ έκανε απευθείας εκτέλεση φάουλ , όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 73΄οι κυανέρυθροι «κατέγραψαν» μία ακόμη τελική ενέργεια. Ο Μασούρας έκανε ωραία σέντρα, ο Μπεν έπιασε το απευθείας βολέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να κρατάει την μπάλα και να παγώνει όποτε έπρεπε τον ρυθμό του αγώνα.

Το τέλος του αγώνα δεν είχε αλλαγές, ο Ιστορικός πήρε σπουδαία διπλό και συνεχίζει απτόητος την πορεία του στην Σούπερ Λιγκ.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα (71’ Κεϊτά), Κοντοές (46’ Λημνιός), Κυριακίδης, Βασιλείου (46’ Ούμπιδες), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο, Λε Ταλέκ

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλης, Οικονομου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (57’ Σαββίδης), Μπεν, Μασούντ, Ενγκόγκ (45’ λ.τρ. Μασούρας)

*Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό όπως σας την μετέφερε το panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια