Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψαν στην προπονήσεις

Στις προπονήσεις επανήλθαν την Τρίτη (24/01) oι κυανέρυθροι. Μετά το ρεπό της Δευτέρας (23/01) οι παίκτες του Ιστορικού έπιασαν ξανά......

Στις προπονήσεις επανήλθαν την Τρίτη (24/01) oι κυανέρυθροι.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (23/01) οι παίκτες του Ιστορικού έπιασαν ξανά... δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφήσει πίσω τους τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και πλέον έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ματς με τον σύλλογο της Αρκαδίας. Ένα παιχνίδι σίγουρα δύσκολο, ωστόσο άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν τις δυνατότητες τους και ότι μπορούν αν είναι σοβαροί να πάρουν ένα ακόμη "διπλό".

Ο τεχνικός του Ιστορικού είδε με ικανοποίηση τους Φούντα και Βουκελάτο να ξεπερνούν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και μπορεί να τους υπλογίζει κανονικά για το παιχνίδι της Τρίπολης.

Όσον αφορά τον Ενγκόγκ, ο Γάλλος επιθετικός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και μένει να φανεί αν καταφέρει να μπει τις επόμενες μέρες στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενόψει και της ερχόμενης αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια