Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υψηλές επισκέψεις στο νησί

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Χανιά Βασικό θέμα συζητήσεων στα ποδοσφαιρικά στέκια των Χανίων αλλά και της...



Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Χανιά

Βασικό θέμα συζητήσεων στα ποδοσφαιρικά στέκια των Χανίων αλλά και της Κρήτης γενικότερα αποτελεί το γεγονός ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αγωνίζονται στο νησί 3 από τις 5 κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με εξαίρεση τους 2 δικεφάλους, βορρά & νότου, οι υπόλοιπες 3 ομάδες της πρώτης πεντάδας της Superleague έχουν μεταβεί αυτές τις μέρες στη Κρήτη λόγω αγωνιστικών τους υποχρεώσεων σε εγχώριες διοργανώσεις.

Για το θεσμό του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/11) στο ''Θεόδωρος Βαρδινογιάννης'' του Ηρακλείου εναντίον του ΟΦΗ & ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (1/12) στα Χανιά εναντίον του τοπικού Α.Ο. Χανίων.

Υπενθυμίζουμε πως από το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) έχει μεταβεί στην πόλη των Χανίων και ο Πανιώνιος προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό για το θεσμό των εκπλήξεων στο Μάλεμε (Τετάρτη 30/11) & τον Πλατανιά στα Περιβόλια (Σάββατο 3/12) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Superleague 2016/2017. Ωστόσο, λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την Τετάρτη τα Χανιά, δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Μάλεμε & πλέον οι κυανέρυθροι περιμένουν το ματς του Σαββάτου για το πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως και οι 3 ομάδες της πρωτεύουσας που αναφέρθηκαν, έχουν ταξιδέψει εκ νέου στη Κρήτη για υποχρεώσεις τους στο κύπελλο την προηγούμενη τριετία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε παρατηρηθεί αυτό το αν μη τι άλλο σπάνιο φαινόμενο, να αγωνίζονται δηλαδή οι 3 από τις 5 κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (4 ημερών) στο νησί, με τους ντόπιους ποδοσφαιρόφιλους να αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν από κοντά τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος στις (εκ των πραγμάτων) ελάχιστες ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια