Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για το «διπλό»!

Με στόχο το "διπλό" θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (03/12,15:00) εκτός έδρα παιχνίδι με τον Πλατανιά. Να πάρει τη νίκη...

Με στόχο το "διπλό" θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (03/12,15:00) εκτός έδρα παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Να πάρει τη νίκη σε αγώνα που δίνει στην Κρήτη, μετά από 4,5 χρόνια, θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στην δύσκολη αναμέτρηση με την δυνατή ομάδα του Πλατανιά.

Οι κυανέρυθροι τελεταία φορά που είχαν φύγει με το "τρίποντο" από το νησί ήταν το 2013, όπου τότε είχαν επικρατήσει με 1-0 ου ΟΦΗ. Μετά από εκείνο το ματς ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Όσον αφορά λοιπόν, τον σημερινό αγώνα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μασούντ. Ο Ιρανός μέσος είναι τιμωρημένος και για πρώτη φορά σε φετινό αγώνα δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, όμως, στην διάθεση του Σέρβου επιστρέφουν οι σημαντικοί Ρισβάνης, Φούντας και Σιώπης.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το συγκεκριμένο παιχνίδί ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο Μάλεμε, με την αποστολή ναέχει γίνει γνωστή από την Τρίτη (29/11), όταν δηλαδή μετέβη στην Κρήτη η αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σαββίδης., Βουκελάτος, Κερασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια