Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε έναν πόντο, εμείς χάσαμε δύο»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ιστορικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο π...

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ιστορικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο προπονητής του Ιστορικού ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Πανιώνιος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει τη νίκη, ενώ στάθηκε και στην φάση της ισοφάρισης.

«Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες εκτός από αυτή του Μασούντ για το 2-0, είχα πει κάποια πράγματα πριν το παιχνίδι που τελικά βγήκαν. Ήταν ένα πολύ καλό ματς, θυμάμαι και κάποια προηγούμενα της ομάδας μας, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ που δεν δεχθήκαμε γκολ, έτσι μπορούσε να γίνει και σήμερα με εξαίρεση την ευκαιρία του Μπεργκ.

Δεν ξέρω τι λέει η στατιστική για τις τελικές των αντιπάλων μας, η αναμέτρηση κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Δεν θέλω να πω ότι οι δικοί μας παίκτες δεν είχαν σωστή τοποθέτηση σε εκείνο το σημείο αλλά ήταν σίγουρα μια περίεργη φάση που θέλω να ξαναδώ. Κάτι δεν πήγε καλά εκεί, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Σαφώς, απόψε πιο πολύ πήρε έναν βαθμό ο Παναθηναϊκός, ενώ χάσαμε δύο εμείς», ήταν όσα δήλωσε ο Μιλόγεβιτς στη Νova.

Δεν υπάρχουν σχόλια