Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με άνεση το «8 στα 8» ο Ιστορικός!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ιστορικός επικράτησε άνετα με 72-60 των Μαχητών και συνέχισε το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α2...

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ιστορικός επικράτησε άνετα με 72-60 των Μαχητών και συνέχισε το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ομάδα του Οικονόμου έδειξε την ανωτερότητα της στο παρκέ του Αρτάκης, έβγαλε σε ένα ακόμη ματς την ποιότητα που έχει και έκανε το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα.

Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα στο σκορ, ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ποτέ από τον αντίπαλο του και χωρίς να «ιδρώσει» έφτασε την επικράτηση.

Δυναμική παρουσία σε ένα ακόμη ματς είχαν οι Πάνθηρες, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για τον Ιστορικό.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Οικονόμου ήταν ανώτερη και όσο περνούσαν τα λεπτά πατούσε όλο καλύτερα στο παρκέ. Οι κυανέρυθροι στην επίθεση έβρισκαν λύσεις –κυρίως- μέσα από την ρακέτα, ενώ αμυντικά είχαν καλή παρουσία. Σκόρ περιόδου ήταν το 22-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε ιδιαίτερα η ροή του παιχνιδιού, με τον Πανιώνιο να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό, έχοντας και διαφορά ασφαλείας.

Έτσι, το σκορ του ημιχρόνου ήταν 39-27 για την ομάδα του Οικονόμου.

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον Πανιώνιο να συνεχίζει να έχει το… επάνω χέρι, χωρίς ουσιαστικά να κινδυνεύει σε κανένα σημείο. Η διαφορά –σχεδόν- πάντα ήταν διψήφια, με τον Νίκο Οικονόμου να κάνει και το απαραίτητο «rotation» στην πεντάδα. 58-43 το σκορ της περιόδου.

Στo τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ανέβασε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του και παράλληλα ανέβασε και τον δείκτη του σκορ.

Η διαφορά για τον Πανιώνιο εκτοξεύθηκε ακόμα και στους 20 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ρίξουν την διαφορά και τα κατάφεραν ως ένα σημείο. Τελικό σκορ 72-60 για τους κυανέρυθρους.

Όγδοη νίκη, λοιπόν, για τον Ιστορικό σε ισάριθμα παιχνίδια, με την ομάδα του Οικονόμου να συνεχίζει αήττητη την πορεία της προς την Α1.

Δεκάλεπτα: 22-12, 39-27, 58-43, 72-60.

Διαιτητές: Κοντίλης-Κωνσταντινίδου-Λιότσος

Πανιώνιος (Οικονόμου): Αλίχοντζιτς 23, Νοέας 6 (2), Νικολακόπουλος, Μπάρλος 10, Σακελλαρίου 10 (2), Καρύδας 8 (1), Μίχαλος, Μπιλλής 1, Ματαλών 12 (2), Μελισσαράτος 2, Δημητριάδης

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Χατζηκυριακίδης): Χατζηκυριακίδης 10, Βελισσαρίου 4, Γερομιχαλός 12 (1), Καλαμπάκας 14 (1), Ναούμης 2, Στόλης 3, Παγωνίδης, Τάταρης 6, Τζαουάρα 9

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια