Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποθέωση στη Νέα Σμύρνη! (video)

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι υποδέχτηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (02/10) την αποστολή της ομάδας, που επέ...

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι υποδέχτηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (02/10) την αποστολή της ομάδας, που επέστρεψε με το "διπλό" από την Θεσσαλονίκη.

Περίπου 50 ένθερμοι οπαδοί του Ιστορικού, λίγο πριν τις 03:00 το ξημέρωμα της Κυριακής, υποδέχτηκαν την κυανέρυθρη αποστολή έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και με δεκάδες καπνογόνα και συνθήματα αποθέωσαν τους νικητές του Καυτανζογλείου.

Οι παίκτες της ομάδας και ειδικά οι ξένοι κοίταγαν με έκπληξη τις εκδηλώσεις αγάπης των φίλων του Ιστορικού, που παρά το προχωρημένο της ώρας, περίμεναν με υπομονή την αποστολή να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη.

Τόσο οι άνθρωποι όσο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου χαιρέτησαν τον κόσμο, με τους οπαδούς να έχουν τετ α τετ με τον Νίκο Ζαμάνη, εκφράζοντας του την πλήρη στήριξη τους τόσο προς τον ίδιο όσο και προς την ομάδα.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι οπαδοί "πολιόρκησαν" -κυρίως- του Σιώπη και Ρισβάνη, ζητώντας τους να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τον Πανιώνιο.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια