Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ματαλών: «Ο Πανιώνιος είναι ιδέα…»

Για το «διπλό» στην Καβάλα, την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον στόχο της ανόδου στην Α1 μίλησε αποκλειστικά στα panioni...

Για το «διπλό» στην Καβάλα, την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον στόχο της ανόδου στην Α1 μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Μάριος Ματαλών.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας πετύχει το «δύο στα δύο» στις πρώτες αγωνιστικές.

Τα panionianea.gr μίλησαν με τον Μάριο Ματαλών, με τον Έλληνα γκαρντ να αναφέρεται τόσο στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας, όσο και στην απαιτητική συνέχεια του περιόδου.

Παράλληλα, τόνισε πως αν και δεν βρίσκεται πολύ καιρό στον σύλλογο έχει καταλάβει πως «...ο Πανιώνιος είναι ιδέα», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως «... είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι στον Πανιώνιο» αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον Ιστορικό.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον στόχο της ανόδου στην Α1, εκφράζοντας την μεγάλη του αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος γκαρντ στα panionianea.gr

-Μάριε σημαντικό «διπλό» στην Καβάλα για την ομάδα. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το αποτέλεσμα;

«Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα από την αρχή, παίζοντας καλή άμυνα και μπορέσαμε να έχουμε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα ανεβάζει ρυθμούς στο τρίτο δεκάλεπτο, κάτι που έγινε και στο ματς του Σαββάτου. Όταν μας προσπέρασαν έναν πόντο, αφυπνιστήκαμε και δείξαμε κατευθείαν την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και με ένα 13-0, αν δεν κάνω λάθος, ξεφύγαμε και πάλι, καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά ως το τέλος και δίκαια νικήσαμε».

-Ακόμα είναι νωρίς, αλλά έχετε ξεκινήσει πολύ καλά με το «δύο στα δύο». Πως περιμένεις τη συνέχεια;

«Σίγουρα η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη. Όλες οι ομάδες έχουν έξτρα κίνητρο όταν παίζουμε με τον Πανιώνιο, αλλά αν συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, νομίζω πως τον Μάιο θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας».

-Πρώτη σεζόν για σένα στον Πανιώνιο. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση του Ιστορικού;

«Όταν έρχεται πρόταση από μία ομάδα με την δυναμική του Πανιωνίου είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι. Πόσο μάλλον βλέποντας το όραμα του προέδρου για να επανέλθει ο Πανιώνιο στην ελίτ του Μπάσκετ».

-Πιστεύεις ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου;

«Πιστεύω πως στο χέρι μας είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Αν έχουμε διάρκεια και συνεχίσουμε να προπονούμαστε το ίδιο όπως μέχρι τώρα και φυσικά έχοντας τον κόσμο δίπλα μας, η ομάδα του χρόνου θα βρίσκεται εκεί που της αξίζει».


-Βρίσκεσαι λίγο καιρό στην ομάδα, όμως νομίζω πως έχεις ήδη καταλάβει την δυναμική του συλλόγου…

«Είναι φοβερό ότι αν και στην Α2 υπάρχει κόσμος που ακολουθεί και στα εκτός της ομάδα. Για τα εντός έδρας δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα έχω καταλάβει ότι ο Πανιώνιος είναι ιδέα και με όλον αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια