Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγιναν τα εγκαίνια (photos)

Tα εγκαίνια της νέας αίθουσας Τύπου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, στο περιθώρια της επιβλητικής νίκης του Ιστορικού επί του Αστέρα Τρίπ...

Tα εγκαίνια της νέας αίθουσας Τύπου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, στο περιθώρια της επιβλητικής νίκης του Ιστορικού επί του Αστέρα Τρίπολης.

Η εικόνα της νέας αίθουσας Τύπου πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες. Πολύ σύγχρονη η μορφή της αίθουσας, ευρύχωρη με όμορφες κυανέρυθρες εικόνες στους τοίχους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το όνομα της αίθουσας Τύπου πήρε το όνομα του μεγάλου δασκάλου του αθλητικού και όχι μόνο ρεπορτάζ, Πέτρου Λινάρδου.

Στην σχετική τελετή των εγκαινίων βρέθηκε ο κ. Πέτρος Λινάρδος, ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την κίνηση της ΠΑΕ να τον τιμήσει με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, τόνιζε χαρακτηριστικά ότι "...αποτελεί τιμή μου και είναι μεγάλη χαρά για μένα", ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το πως θα χαρακτήριζε τον Πανιώνιο, η απάντηση του ήταν η εξής: "Ο Πανιώνιος για μένα είναι ενας διαχρονικός νέος".

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της αίθουσας Τύπου







Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια