Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να βγει σε... καλό η ήττα!

Είναι και κάποιες ήττες που κάνουν καλό, μία τέτοια ήταν και αυτή για τον Πανιώνιο από την Βέροια. Δυστυχώς το κλίμα στη Νέα Σμύρνη πρι...

Είναι και κάποιες ήττες που κάνουν καλό, μία τέτοια ήταν και αυτή για τον Πανιώνιο από την Βέροια.

Δυστυχώς το κλίμα στη Νέα Σμύρνη πριν το ματς ήταν υπερβολικά αισιόδοξο, με αρκετούς φίλους του Πανιωνίου να μιλούν για τριάρα και... τεσσάρα της ομάδας κόντρα στην Βέροια.

Σε αυτό το κλίμα φάνηκε να βρίσκονται και οι παίκτες του Ιστορικού στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Βέροια αιφνιδίασε, "χτύπησε" δύο φορές και ανάγκασε τους κυανέρυθρους να... κυνηγούν το σκορ!

Η ομάδα με δύο νίκες δεν έγινε... Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια στον Πανιώνιο να υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Το κεφάλι κάτω και όπως είπε ο Μιλόγεβιτς "...το πάθημα να γίνει μάθημα".

Κάτι δηλαδή που έγινε και πέρυσι, όταν και πάλι ο Πανιώνιος είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Βέροια στην 8η αγωνιστική, όμως από εκεί και πέρα η ομάδα βελτιώθηκε. Στη συνέχεια της σεζόν είχε ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό εντός έδρας και την τελευταία αγωνιστική από τον Ατρόμητο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Γι΄αυτό, λοιπόν, είπαμε και στην αρχή πως κάποιες ήττες κάνουν και καλό.

Πανιώνιος είμαστε και συνεχίζουμε...

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια