Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το πρώτο ημίχρονο...

Σε ένα ματς όπου όλα πήγαν... στραβά, ο Πανιώνιος γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βέροια. Την… πίκρα της πρώτης ήττας στο...


Σε ένα ματς όπου όλα πήγαν... στραβά, ο Πανιώνιος γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βέροια.

Την… πίκρα της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα «γεύτηκε» ο Ιστορικός κόντρα στην Βέροια, σε μία αναμέτρηση όπου ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν… εύστοχος!

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς παρουσίασε μέτριο έως κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε και τα δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους.

Στην «επανάληψη» ο Πανιώνιος μεταμορφώθηκε, ανέβασε ρυθμούς, έπαιξε την Βέροια μέσα στην περιοχή της, μείωσε το σκορ με τον Ενγκόγκ, όμως ο τερματοφύλακας Λόπες έπιασε τα... άπιαστα και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κυανέρυθρου κόσμου στο γήπεδο, που φώναζε συνεχώς για την ομάδα, παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με τον Βαλεντίνο Βλάχο όμως να στέκεται άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και έτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 10’. Την θέση του πήρε ο Αργυρόπουλος.

Η πρώτη τελική φάση έγινε στο 13’ και καταγράφτηκε στην ομάδα της Βέροιας. Ο Καπετάνος έκανε μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (17’) οι φιλοξενούμενοι, σε μία στημένη φάση, κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Άρτσε εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Βίτι έκανε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την Βέροια. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τέρμα αυτό έφερε «παγωμάρα» στη Νέα Σμύρνη, με τους παίκτες του Μιλόγεβιτς όσο περνούσαν τα λεπτά να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και να αντιδράσουν.

Στο 27’, μετά από όμορφο σκάψιμο της μπάλας από τον Φούντα, Οικονόμου και Καρίμ δεν μπόρεσαν να γίνουν κάτοχοι της μπάλας και να απειλήσουν τον Λόπες.

Η ομάδα της Βέροιας είχε κλείσει καλά τους χώρους μπροστά από την εστία της, ενώ οι παίκτες του συλλόγου της Ημαθίας καθυστερούσαν συνεχώς όσο μπορούσαν ώστε να περνάνε τα λεπτά υπέρ τους.

Στο 35’ ο Σιώπης προσπάθησε να απειλήσει τον Λόπες με μακρινό σουτ, το οποίο όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας κατάφερε να εξουδετερώσει.

Στο δίλεπτο 41’-42’ ο Ιστορικός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά ο Καρίμ βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Λόπες, μετά από πάσα του Μασούντ, όμως ο γκολκίπερ της Βέροιας αντέδρασε σωστά και έδιωξε το σουτ του Ιρανού.

Στη συνέχεια, μετά από το κόρνερ, ο Φούντας έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 45’, μετά από λάθος υπολογισμό της μπάλας από τον Μπεν, ο Μεληκιώτης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, την γύρισε στον ερχόμενο Βίτι, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2 για τη Βέροια.

Ο Ιστορικός ξεκίνησε δυναμικά στην «επανάληψη» και στο 51’ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Βλάχος σέντραρε, ο με προβολή βρήκε την μπάλα, όμως ο Λόπες έδιωξε με δυσκολία.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρισβάνης έκανε κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπεν, ξανά όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας είπε «όχι» στους κυανέρυθρους.

Στο 59’ μετά από προσπάθεια του Ενγκόγκ, ο Μπεν έκανε μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Πανιώνιος έπαιζε σαν την… γάτα με το ποντίκι την Βέροια, έκανε ευκαιρίες, όμως η μπάλα στα δίχτυα δεν έμπαινε!

Στο 73’ οι κυανέρυθροι αναπτύχθηκαν ωραία, ο Καρίμ έξω από την περιοχή έστρωσε την μπάλα στον Ενκγόγκ, όμως το σουτ του Γάλλου πέρασε άουτ.

Ο Γάλλος επιθετικός, που γέμιζε την περιοχή της Βέροιας, κατάφερε στο 81΄με όμορφη κεφαλιά να βρει δίχτυα και να μειώσει το σκορ σε 2-1.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι πίεζαν διαρκώς τον αντίπαλο τους, όμως οι ενέργειες των Καρίμ, Ολαϊτάν και Μασούντ δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Οικονόμου έκανε την σέντρα, ο Ολαϊτάν έπιασε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά η ισοφάριση, παρά την πλήρη ανωτερότητα του Ιστορικού, δεν ήρθε και έτσι το 1-2 έμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (10’ λ.τρ. Αργυρόπουλος), Οικονόμου, Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75΄Ολαϊτάν) , Μασούντ, Φούντας (49’ Ενγκόγκ), Ανσαριφάρντ.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπες, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73΄Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (88’ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (59’ Παπαστεριανό), Καπετάνος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια