Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Μήπως δεν «αρχίσατε» καλά…. Μόνο Πανιώνιος ρεεεεε!!!!

Αδέλφια Πανιώνιοι καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε σε όλα τα αθλήματα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και η ομάδα μας με τη φόρα που είχε από πέρ...

Αδέλφια Πανιώνιοι καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε σε όλα τα αθλήματα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και η ομάδα μας με τη φόρα που είχε από πέρυσι συνεχίζει τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εμφανίσεις της. Πολύ καλό ποδόσφαιρο από όλα τα παιδιά. Δε θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε κάποιον ή κάποιους γιατί απλά δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Ένα μόνο θα πω …. πόσο ωραίο είναι φέτος να έχεις και πάγκο. Είναι όμως όλα τόσο καλά και ωραία??? Από πλευράς ΝΑΙ αλλά από κάποιους άλλους, αδέλφια δυστυχώς ΟΧΙ.

ΠΡΩΤΟΝ: Τα κοράκια φρόντισαν και στις δυο αγωνιστικές να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο απέναντί μας. Στον αγώνα με τον Αστέρα στη φάση του πέναλτι ο διαιτητής Παπαπέτρου δε σφυρίζει αμέσως, αλλά μετά από υπόδειξη του επόπτη του!!!! Ήταν έξω από την περιοχή, δεν το είδε????? Δε νομίζω. Σημείωση. Ο ίδιος διαιτητής μας σφύριξε πέρυσι στην Ξάνθη και τα παράπονα μας λογικά για το γκολ (κυλούσε η μπάλα στο φάουλ που χτύπησαν) που δεχτήκαμε.

Στον αγώνα της Ξάνθης. Το σκορ είναι 0-2 και ο Νιέτο κάνει φάουλ και προκαλεί μετά τον Μασούντ. Αντίδραση του διαιτητή Καραντώνη, κίτρινη και στους δυο. Ευτυχώς που και στους δυο αγώνες η ομάδα φρόντισε να έχει σκορ ασφαλείας από νωρίς και οι κόρακες δεν έκαναν όργια. Για λίγο προσοχή κόρακες. Παλιός διαιτητής μου είχε πει πριν κάποια χρόνια. «Φίλε μου μπορείς να αδικήσεις μια ομάδα και στο τέλος να μην το καταλάβει κανένας φίλαθλος. Απλά δεν την αφήνεις να κάνει επίθεση, σφυρίζοντας υπέρ της αντιπάλου φάουλ αμφισβητούμενα ή ακόμη και ανύπαρκτα φάουλ εκτός φάσης στην προσπάθεια δύο παικτών να πάρουν θέση στο γήπεδο». Αυτό το τελευταίο λέγεται σφάξιμο με το γάντι. Με πόσα ανύπαρκτα φάουλ έχουν κόψει την ομάδα όταν αντεπιτίθεται χρόνια τώρα.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Που είναι οι Πανιώνιοι φέτος????? 1000 και 2000 εισιτήρια δεν είναι εικόνα και ομάδα στον τον Πανιώνιο. ΟΚ κρίση υπάρχει αλλά έλεος δεν υπάρχουν 20€ το μήνα για να βοηθήσουμε την ομάδα μας?? Η διοίκηση φέτος έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω, φέρνοντας παίκτες που έκαναν αμέσως τη διαφορά στην ομάδα. Ας κάνουμε και εμείς το καθήκον μας πηγαίνοντας στο γήπεδο για να τους εμψυχώσουμε. Λίγο προσοχή από όλους μας γιατί και στις τιμωρίες (πρόστιμα) στην ομάδα, η αρμόδια επιτροπή δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στον Πανιώνιοι. Όσο πιο κόσμιοι γίνεται αδέλφια.

Τέλος θα ήθελα απλά να πω δυο λόγια για τη φυγή του Μαρίνου και με τυχόν μεταγραφή παικτών μας στις λεγόμενα ισχυρές ομάδες. Όποιος δε θέλει να μείνει στην οικογένειά μας, είναι ελεύθερος να φύγει, αρκεί να μην προσβάλει με τίποτα την ιστορία μας. Μήπως όμως η φυγή του δε φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκά (τη μεγάλη καριέρα) ??? Πλείστα παραδείγματα, Σπυρόπουλος στο βάζελο και τώρα που??? Κούρος στον ατρόμητο και τώρα στη γριά και μετά που??? Μπουμάλ στο βάζελο και τώρα ούτε στον πάγκο!!! Χατζησαίας στον παοκ και χάθηκε. Και άλλοι πολλοί (Αυλωνίτης, Μάκος, Κολοβός κλπ κλπ). Μήπως να σκεφτούν κάποιοι που τα συμβόλαια τους λήγουν σε λίγους μήνες πιο ψύχραιμα, για το μέλλον τους???? Ας παραδειγματιστούν και από τους συμπαίκτες τους Μασούντ, Καρίμ, Ενγκόγκ, Μπεν και Ολαϊτάν που ήρθαν στον ιστορικό. Μήπως ξέρουν αυτοί κάτι παραπάνω και δεν πήγαν στους λεγόμενους μεγάλους συλλόγους??????

Αδέλφια πολύ σας κούρασα. Όλοι το Σάββατο (άλλη μέρα δε θα παίξουμε εμείς????) στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος παντού και πάνω από όλους. 127 χρόνια ιστορίας.

Καλή συνέχεια...

Αναγνώστης: Ζα Σατσ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια