Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά-μικρά από τη Νέα Σμύρνη (photos)

***Ικανοποιημένους άφησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου η παρουσία των φιλάθλων της ομάδαςστο φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα. Πάρα την έν...

***Ικανοποιημένους άφησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου η παρουσία των φιλάθλων της ομάδαςστο φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα. Πάρα την έντονη ζέστη και το γεγονός πως βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, οι φίλαθλοι του Ιστορικού γέμισαν τις θύρες 4-5-6 και χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

***Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει γίνει το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Τόσο πριν το ματς, αλλά πολύπερισσότερο κατά την διάρκεια που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιρανός γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους, με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα. Το "Καρίμ-Καρίμ" αναμένεται να ακουστεί πολλές φορές την φετινή σεζόν από τους φιλάθλους του Ιστορικού!

***Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα χειροκροτήθηκαν "ζεστά" από την εξέδρα. Ο κόσμος του συλλόγου, όμως, μπορούμε να πούμε πως υποδέχτηκε πιο θερμά τον Φούντα, ο οποίος χαιρέτησε τους φιλάθλους κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του αγώνα.

***Δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν να δουν αγωνιζόμενο τον Μασούντ. Ο Ιρανός αποτέλεσε το "δυνατό" μεταγραφικό όνομα του Ιστορικού και όπως είναι λογικό οι κυανέρυθροι φίλαθλοι ήθελαν να πάρουν μία γεύση. Ο έμπειρος μέσος δεν τους απογοήτευσε, αφού με κάποιες περίτεχνες ενέργειες ξεσήκωσε την εξέδρα, ενώ λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ σε δύο τελικές του ενέργειες.

***Ολαϊτάν, Μπεν, Ντουρμισάι και Μασούρας εναλλασόντουσαν στις θέσεις της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Φούντας έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Μπεν στο δεξί και ο Καρίμ στην κορυφή.

***Η νέα εμφάνιση, με την οποία αγωνίστηκε στο φιλικό ο Πανιώνιος, άρεσε στην εξέδρα, με τους περισσότερους φίλους της ομάδας να λένε καλά λόγια. Αυτή θα είναι η δεύτερη φανέλα του Ιστορικού στη νέα σεζόν, η πρώτη θα είναι κλασική κυανέρυθρη με ρίγες.

***Δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ οι τραυματίες Σαββίδης (2 μήνες έξω) και Γιαννιώτης (έπαθε θλάση, επιστρέφει σε 3-4 μέρες), ενώ ο Γκιοατά ένιωσε κάποιο τράβηγμα στο πόδι και έτσι δεν έπαιξε ούτε αυτός,

***Στα "highlights"του αγώνα μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου φάνηκε για μία ακόμη φορά η αγωνιστικότητα και το πάθος του Σιώπη. Το ένα παπούτσι του αμυντικού μέσου του Πανιωνίου βγήκε, με τον Σιώπη να μην σταματάει για να το βάλει, αλλά να το παίρνει στο χέρι και να συνεχίζει να κυνηγάει τον αντίπαλο του για να του πάρει την μπάλα. Φυσικά η σκηνή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο, ο οποίος φώναξε ρυθμικά το όνομα του ποδοσφαιριστή.

***Ο Αλέξης Κούγιας έκανε την εμφάνιση του στα επίσημα του γηπέδου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Νίκο Ζαμάνη και τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης να τον υποδέχονται. Βέβαια, ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν άκουσε και... λίγα από την κυανέρυθρη εξέδρα!

***Κάτι παραπάνω από 500 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί από την ΠΑΕ Πανιώνιος, με τους ανθρώπους του συλλόγου πάντως να περιμένουν μεγαλύτερη κινητικότητα το επόμενο διάστημα από τους φίλους της ομάδας. Άλλωστε φέτος έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις από την διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας και πλέον πρέπει να στηρίξει παραπάνω και ο κόσμος από την μεριά του.

***Οι εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια