Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιατί είναι σωστή η απόφαση της ΠΑΕ για τον Ουζουνίδη...

Γιατί είναι σωστή η απόφαση της ΠΑΕ Πανιώνιος να μην συνεχίσει με τον Μαρίνο Ουζουνιδη; Γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει ο Πανι...

Γιατί είναι σωστή η απόφαση της ΠΑΕ Πανιώνιος να μην συνεχίσει με τον Μαρίνο Ουζουνιδη;

Γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει ο Πανιώνιος να είναι "κέντρο διερχόμενων". Να έρχονται, να "ανασταίνονται" και μετά να λένε:"εγώ πάω μόνο...εκεί" ή να συζητάνε με ομάδες χωρίς ο σύλλογος να γνωριζει τίποτα.

Ήθελε ο Μ. Ουζουνίδης να συζητήσει με τον Ολυμπιακό; δικαίωμα του. Όμως δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Τι είναι ο Πανιώνιος; Καβάτζα; Δε νομίζω. Ο Μαρίνος συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες το Ιστορικού, όμως μάλλον δεν μέτρησε σωστά το μέγεθος του συλλόγου.

Ο Πανιώνιος δεν μένει σε πρόσωπα, ειναι υπεράνω και αυτό έχει αποδειχθεί στο πέρασμα των χρόνων. Δεν είναι η πρώτη φορά (και σίγουρα ούτε η τελευταία...) που κάποιος σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τον Ιστορικό για σκαλοπάτι (ή για καβάτζα). Δυστυχώς με εξαίρεση τη περίοδο του Κωνσταντίνου Τσακίρη, είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο.

Και μόνο γι' αυτό η απόφαση της ΠΑΕ είναι σωστή. Γιατί κάποια στιγμή πάνω απο τα χρήματα, τις επιτυχίες, πρέπει να θυμόμαστε ότι από ψηλά μας βλέπουν κάποιοι που έδωσαν τη ζωή τους για να υπάρχει σήμερα το σωματείο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης.

Μάκης Διόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια